Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η Δευτέρα αποτελεί πιθανότατα μία από τις λιγότερο αγαπημένες ημέρες των παιχτών του στοιχήματος, εξαιτίας του μικρού αριθμού επιλογών που έχουν και, ειδικά σήμερα που είναι και Πρωτομαγιά, οι επιλογές αυτές έχουν μειωθεί ακόμη περισσότερο. Χάρη στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet, όμως, έχουν ένα ακόμη κίνητρο για να στοιχηματίσουν. Όπως και κάθε Δευτέρα, άλλωστε, η στοιχηματική εταιρεία προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να διεκδικήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Ευτυχώς είναι Δευτέρα!

Το όνομα της προσφοράς τα λέει όλα. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Στο πλαίσιο της προσφοράς, άλλωστε, η στοιχηματική εταιρεία χαρίζει σήμερα στοιχήματα χωρίς ρίσκο, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός τις επόμενες τρεις ημέρες.

Όπως είναι φυσικό, τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αποφέρουν κέρδη, αν αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη, αλλά δε μπορούν να μειώσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού των παιχτών, αν αποτελούνται από λανθασμένη πρόβλεψη. Για να μπορέσουν να τα διεκδικήσουν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις, ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Αφού, λοιπόν, συνδεθούν στον λογαριασμό τους και εγγραφούν στη σημερινή προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα αξίας 30 ευρώ, προκειμένου να δικαιούνται το στοίχημα χωρίς ρίσκο. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αφορούν σε σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου και σε οποιαδήποτε αγορά, αρκεί το σημείο που θα επιλέξουν οι παίχτες να συνοδεύεται από απόδοση 3.00 και άνω.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα δικαιούνται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 1/3 της αξίας των στοιχημάτων που τοποθέτησαν. Και, χάρη σε αυτά, θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο.

Τέλος το στοίχημα αυτό μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία