Δωρεάν στοίχημα έως 20 ευρώ από τη Meridianbet

Τα δωρεάν στοιχήματα αποτελούν την αγαπημένη προσφορά πολλών παιχτών, καθώς τους δίνoυν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε κάποιον αγώνα χωρίς ρίσκο. Πρόκειται, άλλωστε, για στοιχήματα που τους χαρίζουν οι υπεύθυνοι και αποφέρουν πραγματικά κέρδη που καταλήγουν στο λογαριασμό των τυχερών παιχτών. Για το λόγο αυτό, πολλοί τα αναζητούν και τα εκμεταλλεύονται με κάθε ευκαιρία.

 

Την ίδια δυνατότητα έχουν πλέον και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Meridianbet, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα σε κάθε μέλος της που θα τοποθετήσει δύο στοιχήματα στην αγορά του σκόρερ, πριν την έναρξη ενός αγώνα. Από τη στιγμή που τοποθετήσουν τα δύο παραπάνω στοιχήματα, τα μέλη της Meridianbet δικαιούνται ένα δωρεάν στοίχημα, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Το συγκεκριμένο στοίχημα, όμως, μπορεί να τοποθετηθεί αποκλειστικά στην αγορά του σκόρερ - όπως και τα δύο προηγούμενα. Επιπλέον, η αξία του θα είναι ίση με τον μέσο όρο της αξίας των δύο προηγούμενων στοιχημάτων (για παράδειγμα, αν κάποιος τοποθετήσει δύο στοιχήματα, αξίας 10 και 20 ευρώ, δικαιούται ένα δωρεάν 15 ευρώ) και δε μπορεί να ξεπεράσει τα 20 ευρώ.

 

Προκειμένου, λοιπόν, να διεκδικήσει κάποιος το δωρεάν στοίχημα που προσφέρει η Meridianbet, θα πρέπει να τοποθετήσει τα παραπάνω στοιχήματα και έπειτα να στείλει ένα e-mail στο info@meridianbet.gr. Το δωρεάν στοίχημα θα πιστωθεί σύντομα στο λογαριασμό του, ανεξάρτητα από την τύχη των δύο προηγούμενων στοιχημάτων, και θα του δώσει την ευκαιρία να στοιχηματίσει - και πάλι στην αγορά του σκόρερ - χωρίς ρίσκο.

 

Όπως είναι φυσικό, τέλος, τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το δωρεάν στοίχημα είναι πραγματικά και θα κατευθυνθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Ωστόσο, θα λογίζονται ως μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Προκειμένου να ελευθερωθούν, θα πρέπει οι παίχτες να τζιράρουν τέσσερις φορές την αξία τους, σε στοιχήματα της Meridianbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

 

Το ρίσκο, λοιπόν, θα εξαφανιστεί, χάρη στο δωρεάν στοίχημα που προσφέρει η Meridianbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, στην αγορά του σκόρερ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία