Νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα online στοιχήματος της Πολωνίας

Οι πολωνικές Αρχές διατηρούν σε λειτουργία το μέτρο της μαύρης λίστας, παρά τις αντιδράσεις, και μπλοκάρουν την πρόσβαση σε μια σειρά από ιστοσελίδες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στη χώρα χωρίς άδεια. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μάλιστα, οι υπεύθυνοι φρόντισαν να προσθέσουν περισσότερες από 500 ιστοσελίδες στοιχήματος, τις οποίες δε μπορούν πλέον να επισκεφτούν οι παίχτες.

Οι νέες προσθήκες, μάλιστα, αποτελούν την… θετική πλευρά του μέτρου, καθώς οι αρμόδιοι επιθυμούσαν αρχικά να δημιουργήσουν μια κοινή μαύρη λίστα για κάθε είδους διαδικτυακή υπηρεσία. Ωστόσο, τα σχέδιά τους ναυάγησαν και η μόνη μαύρη λίστα που παρέμεινε ενεργή ήταν αυτή με τις παράνομες εταιρίες στοιχήματος.

 

Περισσότερες από 500 νέες προσθήκες

Σύμφωνα με τους αρμόδιους, λοιπόν, η Πολωνία πρόσθεσε περισσότερες από 500 νέες ιστοσελίδες στοιχήματος στη μαύρη λίστα της. Οι αρμόδιες Αρχές πραγματοποιήσαν εντατικές έρευνες, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας, όταν η κίνηση ήταν αυξημένη, όχι μόνο στις νόμιμες, αλλά και στις παράνομες ιστοσελίδες στοιχήματος.

Η νέα μαύρη λίστα της Πολωνίας, τέλος, περιλαμβάνει και αρκετά γνωστά ονόματα από τον χώρο του στοιχήματος, όπως η νεοζηλανδική TAB, η Marathonbet, η PokerStars, η FullTilt και η Ladbrokes.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.