Εξαιρέσεις στο άνοιγμα των στοιχηματικών πρακτορείων ανακοίνωσε η Ισπανία

Η Ισπανία έχει ξεκινήσει σταδιακά να χαλαρώνει το lockdown και αυτό σημαίνει ότι αρκετές κατηγορίες επιχειρήσεων και εμπορικών καταστημάτων έχουν ξεκινήσει ξανά να λειτουργούν. Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, αποφασίστηκε το άνοιγμα των επιχειρήσεων με τυχερά παιχνίδια, όπως στοιχηματικά πρακτορεία, καταστήματα με τυχερά παιχνίδια και άλλα. Ήδη, πολλά από αυτά έχουν ξεκινήσει να υποδέχονται ξανά πελάτες, λειτουργώντας πάντα υπό αυστηρούς περιορισμούς, που στοχεύουν στην προστασία πελατών και υπαλλήλων.

Ωστόσο, δεν ξεκίνησαν να λειτουργούν όλες ανεξαιρέτως οι επιχειρήσεις του κλάδου την προηγούμενη εβδομάδα. Η αρμόδια ρυθμιστικής Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Ισπανίας διευκρίνισε ότι κάποια στοιχηματικά πρακτορεία και καταστήματα τυχερών παιχνιδιών θα πρέπει να περιμένουν μερικές εβδομάδες ακόμη, πριν ανοίξουν τις πύλες τους.

 

Οι εξαιρέσεις στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Ισπανίας

Οι βασικές εξαιρέσεις που ανακοίνωσε η DGOJ είναι δύο: τα πρακτορεία και καταστήματα που λειτουργούν είτε εντός εμπορικών κέντρων είτε εντός εμπορικών πάρκων. Στην περίπτωση που τα καταστήματα αυτά δεν έχουν ξεχωριστή είσοδο και απευθείας πρόσβαση σε δημόσιο δρόμο, τότε δε θα μπορέσουν να ανοίξουν τις επόμενες ημέρες. Αντίθετα, οι υπεύθυνοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή, έως ότου επιτραπεί το άνοιγμα εμπορικών κέντρων και εμποριών πάρκων.

Και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών, πάντως, έχουν να αντιμετωπίσουν αυστηρούς περιορισμούς στη λειτουργία τους, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά της πανδημίας. Για παράδειγμα, η ανώτατη χωρητικότητά τους έχει μειωθεί, ενώ οι πελάτες θα πρέπει να διατηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετά δύσκολες για την αγορά τυχερών παιχνιδιών στην Ισπανία, αφού η κυβέρνηση αποφάσισε, όχι μόνο να κλείσει τα επίγεια πρακτορεία στοιχήματος, αλλά και να μειώσει σημαντικά την παρουσία των στοιχηματικών διαφημίσεων, όσο οι Ισπανοί παρέμεναν περιορισμένοι στα σπίτια τους.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη