Αναδρομικούς φόρους στη Γερμανία πλήρωσε η Betsson

Στην προσπάθειά της να νομιμοποιηθεί σε μια ανοιχτή γερμανική αγορά του online στοιχήματος, η Betsson προχώρησε σε έναν ιστορικό συμβιβασμό με την αρμόδια Αρχή της χώρας, συμφωνώντας να πληρώσει ένα ποσό για αναδρομικούς φόρους.

 

H Betsson, λοιπόν, συμφώνησε να πληρώσει το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ στο γερμανικό Δημόσιο, ποσό που ισούται με τους φόρους των τελευταίων τριών ετών. Ωστόσο, η εταιρεία του online στοιχήματος δήλωσε: «Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως δεν υποχρεούμαστε να πληρώσουμε τους συγκεκριμένους φόρους. Ωστόσο, είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε, προκειμένου να αποφύγουμε αρνητικές συνέπειες, σε περίπτωση που αιτηθούμε άδεια δραστηριοποίησης στο μέλλον».

 

Οι γερμανικές Αρχές είχαν ζητήσει από τη Betsson να πληρώσει τους φόρους που απαιτούνται, εξαιτίας της (χωρίς επίσημη άδεια) δραστηριοποίησής της στη χώρα, κατά τη διάρκεια του διαστήματος από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Δεκέμβριο του 2015. Η εταιρεία υπολόγισε το ποσό αυτό στο 5% των συνολικών εσόδων της από τη γερμανική αγορά και δέχθηκε να το πληρώσει, εξασφαλίζοντας ενδεχομένως με τον τρόπο αυτό το μέλλον της σε μια απελευθερωμένη γερμανική αγορά του στοιχήματος.

H Betsson είναι από τις πιο παλιές εταιρίες στοιχημάτων μιας και ιδρύθηκε το 1963 στην Σουηδία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.