Ενισχυμένες αποδόσεις στο Ολλανδία-Βέλγιο από τη Ladbrokes

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου που αναζητούν σήμερα ευκαιρίες στοιχηματισμού έχουν την επιλογή των φιλικών αγώνων που διεξάγονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018. Ανάμεσα στους αγώνες που διεξάγονται σήμερα, αυτός που αναμένεται να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα, αλλά και στοιχήματα, είναι αυτός ανάμεσα σε Ολλανδία και Βέλγιο. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει τα χαρακτηριστικά ενός αμφίρροπου ντέρμπι, γεγονός που σημαίνει και πως πολλές από τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία σε διαφορετικές αγορές είναι υψηλές.

 

Κάποιες από τις συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο στη Ladbrokes, χάρη στη σημερινή της προσφορά. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε δύο ενισχυμένες αποδόσεις για τον αγώνα, με αποτέλεσμα να υπόσχεται ακόμη περισσότερα κέρδη σε αυτούς που θα τις επιλέξουν.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes ανακοίνωσε δύο ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG. Συγκεκριμένα, η πρώτη βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει νίκη του Βελγίου και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η συγκεκριμένη δεν ξεπερνούσε αρχικά το 4.00, αλλά πλέον βρίσκεται στο 5.00. Από την άλλη, η δεύτερη βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει νίκη της Ολλανδίας και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση αυξήθηκε από το 5.00 στο 6.00.

 

Χάρη στην ενίσχυση των αποδόσεων που ανακοίνωσε η Ladbrokes, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών. Άλλωστε, τα κέρδη θα προέρχονται από την ενίσχυση των αποδόσεων και όχι από την υπόσχεση κάποιου μπόνους που απαιτεί τζιράρισμα της αξίας του, προκειμένου να απελευθερωθεί. Και οι δύο αποδόσεις, τέλος, θα ισχύουν έως την έναρξη του αγώνα, στις 21:45.

 

Η Ladbrokes είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργούν με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει στοίχημα σε πάνω από σαράντα αθλήματα αλλά και ειδικά στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία