Πλήθος ειδικών στοιχημάτων για το Final Four από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Το Final Four της Euroleague ξεκινά σήμερα, με τους δύο ημιτελικούς να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος, χάρη στις πολλές επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρονται από τις στοιχηματικές εταιρίες. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, οι παίχτες έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές από το να στοιχηματίσουν απλά στο νικητή της διοργάνωσης ή στις πτυχές των αγώνων ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης και ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Εφές.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet. Τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν σε δεκάδες αγορές σε κάθε ημιτελικό (και από αύριο και στον τελικό), αλλά παράλληλα μπορούν να εκμεταλλευτούν ένα από τα πολλά ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσαν οι παίχτες για το Final Four.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για το Final Four

Εκτός από τους νικητές των σημερινών αγώνων και το νικητή της διοργάνωσης, τα μέλη της Novibet έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες ειδικά στοιχήματα που μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με τις προβλέψεις τους. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στη χώρα της νικήτριας ομάδας, στο ζευγάρι του τελικού και στην ακριβή σειρά κατάταξης του Final Four. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στον MVP και στον πρώτο σκόρερ του Final Four, αλλά και στο ποια θέση θα κατακτήσει κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Άλλες επιλογές που έχουν τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet αφορούν στις επιδόσεις των παιχτών κάθε ομάδας. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, μάλιστα, υπάρχουν και αρκετά συνδυαστικά στοιχήματα που υπόσχονται να ανταμείψουν τους παίχτες με αυξημένα κέρδη, χάρη στις ενισχυμένες αποδόσεις που τα συνοδεύουν. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν σε συνδυασμούς παιχτών που θα πετύχουν over 1,5 τρίποντα και σε άλλες επιδόσεις των κορυφαίων παιχτών που θα αγωνιστούν στις τελικές αναμετρήσεις της Euroleague.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη των σημερινών ημιτελικών του Final Four.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία