Μήτρογλου vs Γιβραλτάρ στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet!

Ο σημερινός αγώνας της εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Γιβραλτάρ, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018, κρύβει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού και πολλές επιλογές, όποια από τις εταιρίες στοιχημάτων κι αν επιλέξει κανείς για να τοποθετήσει τις προβλέψεις του. Σε μία από αυτές, όμως, τη Novibet, οι παίχτες θα βρουν μια μοναδική ευκαιρία στοιχηματισμού που δε θα συναντήσουν πουθενά αλλού.

Πρόκειται για ένα ειδικό στοίχημα που δημιούργησαν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet και φέρνει τον Κώστα Μήτρογλου αντιμέτωπο με ολόκληρη την ομάδα του Γιβραλτάρ!

 

Ποιος θα βάλει τα περισσότερα γκολ;

Ο Έλληνας διεθνής παίχτης έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι διαθέτει πολύ καλή επαφή με το αντίπαλο τέρμα, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Γιβραλτάρ δε φημίζεται για τα πολλά γκολ που πετυχαίνει στους αγώνες της. Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι της νόμιμης ιστοσελίδας Novibet αποφάσισαν να φέρουν τον Μήτρογλου αντιμέτωπο με ολόκληρη την ομάδα του Γιβραλτάρ και να δημιουργήσουν ένα ειδικό στοίχημα που καλεί τους παίχτες να προβλέψουν το εξής: ποιος θα σκοράρει περισσότερα γκολ, ο Κώστας Μήτρογλου ή η ομάδα του Γιβραλτάρ;

Το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα έχει δημιουργηθεί στα πρότυπα της αγοράς του 1Χ2, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες έχουν τρεις επιλογές: να σκοράρει περισσότερα γκολ ο Μήτρογλου (1), να σκοράρει τον ίδιο αριθμό γκολ που θα σκοράρουν και οι παίχτες της αντίπαλης ομάδας (Χ) και να σκοράρουν περισσότερα γκολ οι παίχτες του Γιβραλτάρ (2).

Κάθε σημείο συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση, ανάλογα με τις πιθανότητες επαλήθευσης. Συγκεκριμένα, φαβορί είναι το σημείο 1 (με απόδοση 1.40), ενώ ακολουθεί το σημείο Χ (με 3.50) και το σημείο 2 (15.00).

Το εν λόγω στοίχημα, τέλος, θα παραμείνει διαθέσιμο έως την έναρξη του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Γιβραλτάρ, στις 21:45.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία