ΗΠΑ-Ελλάδα με 280+ στοιχήματα στην στοιχηματική εταιρία Meridianbet

Η Εθνική Ελλάδας δίνει έναν ακόμη αγώνα τεράστιας σημασίας για το Μουντομπάσκετ και αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 15:30 τις ΗΠΑ, σε έναν αγώνα που, όπως είναι φυσικό, μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος. Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχημάτων Meridianbet έχουν φροντίσει να προσφέρουν άφθονες επιλογές στοιχηματισμού, καλύπτοντας κάθε πιθανή εξέλιξη και πτυχή του αγώνα.

Αναλυτικότερα, η Meridianbet προσφέρει περισσότερα από 280 στοιχήματα στα μέλη της που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν προβλέψεις στο ΗΠΑ-Ελλάδα. Τα στοιχήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα και θα αντικατασταθούν από νέα κατά τη διάρκειά του, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Οι επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει η Meridianbet

Ανοίγοντας τις επιλογές του αγώνα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ελλάδα, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Meridianbet θα βρουν αρχικά όλες τις δημοφιλείς αγορές, όπως ο νικητής, το over/under και το χάντικαπ (διπλής και τριπλής επιλογής). Επιπλέον, θα συναντήσουν και κάποια πιο ασυνήθιστα στοιχήματα, όπως το περιθώριο νίκης οποιασδήποτε ομάδας, το draw no bet, το ενδεχόμενο να υπάρξει ή όχι παράταση, τα μονά ζυγά και το σύνολο πόντων κάθε ομάδας. Επιπλέον, θα μπορούν να στοιχηματίσουν στο αποτέλεσμα της κάθε περιόδου (με τη μέθοδο του 1Χ2) και να τοποθετήσουν στοιχήματα τύπου over/under και χάντικαπ στο κάθε δεκάλεπτο.

Παρόμοια στοιχήματα θα συναντήσουν και για κάθε ημίχρονο ξεχωριστά, ενώ παράλληλα θα μπορούν να συνδυάσουν και διαφορετικές αγορές, όπως ο νικητής και το over/under. Τέλος, θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και στη διακύμανση των πόντων του αγώνα.

Όλες οι παραπάνω επιλογές συνοδεύονται από πολλά και διαφορετικά σημεία, με το καθένα να συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδοση, η οποία φανερώνει τις πιθανότητες επαλήθευσης και τα πιθανά κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία