Πρόωρα κέρδη και στην Primera Division από την Paddy Power

Τις τελευταίες εβδομάδες, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power έχει ανακοινώσει μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και ειδικά στους αγώνες της αγγλικής Premier League. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να πληρώνει πρόωρα τα στοιχήματα ως νικητήρια, στην περίπτωση που η ομάδα της επιλογής τους προηγείται στη διάρκεια του αγώνα με δύο γκολ.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά ίσχυε αρχικά αποκλειστικά για τους αγώνες της Premier League, αλλά πλέον επεκτείνεται και σε αυτούς της ισπανικής Primera Division. Χάρη σε αυτό το γεγονός, μπορούν να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο και όσοι επιλέγουν τους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα της επιλογής τους, και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Η επιλογή τους, μάλιστα, θα πρέπει να αφορά σε ένα από τα δύο σημεία που προβλέπουν νίκη κάποιας ομάδας και όχι ισοπαλία.

 

Αφού, λοιπόν, τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους, αν κατά τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα της επιλογής τους καταφέρει να προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, η Paddy Power θα πληρώσει το στοίχημά τους ως νικητήριο, εκείνη τη στιγμή και ανεξάρτητα από το αν θα αλλάξει κάτι στη συνέχεια του αγώνα.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Paddy Power μπορούν πλέον να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο και στους αγώνες της Primera Division. Η προσφορά, μάλιστα, ισχύει για κάθε αγώνα της διοργάνωσης, έως τις 9 Ιανουαρίου.

 

Η Paddy Power δεν ανήκει πια στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας καθώς αποσύρθηκε από την ελληνική αγορά μέσα στο καλοκαίρι.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία