Ειδικά στοιχήματα για την Euroleague στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Σήμερα ξεκινά η 27η αγωνιστική της Euroleague και για μια ακόμη φορά τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχουν πάρα πολλές επιλογές στοιχηματισμού στη διάθεσή τους, χάρη στον μεγάλο αριθμό επιλογών και σημείων που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι. Παράλληλα με τα συνηθισμένα στοιχήματα σε κάθε αγώνα, μάλιστα, οι παίχτες θα βρουν και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet για τους αγώνες της νέας αγωνιστικής.

Τα στοιχήματα αυτά επικεντρώνονται περισσότερο στις επιδόσεις των κορυφαίων παιχτών των ομάδων που αγωνίζονται σήμερα και τις επόμενες ημέρες και προσφέρουν μια εναλλακτική για όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με διαφορετικούς τρόπους.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για την 27η αγωνιστική

Αναλυτικότερα, η Novibet έχει ανακοινώσει μια νέα κατηγορία στοιχημάτων για την τρέχουσα αγωνιστική της Euroleague, τα οποία περιλαμβάνουν προβλέψεις για τους κορυφαίους παίχτες κάθε ομάδας. Όσοι θελήσουν να τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει πρώτα να επιλέξουν μία από τις διαθέσιμες ομάδες και έπειτα έναν από τους παίχτες. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να επιλέξει τον Ολυμπιακό και έπειτα έναν εκ των Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μιλουτίνοβ και Ουίλιαμς-Γκος.

Επόμενο βήμα είναι να επιλέξουν έναν από τους τομείς που προσφέρει στις στοιχηματικές αγορές της η Novibet. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Παπανικολάου, μπορούν να επιλέξουν τον αριθμό των πόντων, των ριμπάουντ και των εύστοχων τριπόντων. Όλες οι επιλογές τους προσφέρονται με τη μέθοδο του over/under και συνοδεύονται από τις αντίστοιχες αποδόσεις.

Οι παραπάνω επιλογές, βέβαια, είναι μόνο λίγες από αυτές που προσφέρει η Novibet, καθώς στα ειδικά στοιχήματα βρίσκονται και παίχτες άλλων ομάδων, όπως οι Γκραν Κανάρια, Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα, Εφές και άλλες. Και όλα τα παραπάνω στοιχήματα θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη κάθε αγώνα της Euroleague, προκειμένου να τοποθετηθούν εγκαίρως από τους παίχτες.

Τέλος η Novibet για σήμερα έχει επιλέξει τον αγώνα της Euroleague Αναντολού Εφές-ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να την προσφέρει με 0% γκανιότα* στα μέλη της. Να μην ξεχάσουμε να υπενθυμίσουμε πως η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημάινει πως όλες τις προσφορές** της μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία