Επιπλέον θέσεις στο Open De France πληρώνει η Paddy Power

Στις 30 Ιουνίου, οι λάτρεις του γκολφ έχουν έναν ακόμη λόγο να τοποθετήσουν στοιχήματα στο αγαπημένο τους άθλημα, χάρη στην έναρξη του τουρνουά Open De France. Ειδικά τα μέλη της Paddy Power μπορούν να επιλέξουν διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων, αλλά και να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν μακροπρόθεσμα στοιχήματα στο νικητή της διοργάνωσης. Η νέα προσφορά της Paddy Power, άλλωστε, υπόσχεται να πληρώσει επιπλέον θέσεις στα each way στοιχήματα, μειώνοντας έτσι το ρίσκο στοιχηματισμού των μελών της.

 

Αναλυτικότερα, τα each way στοιχήματα που μπορούν να τοποθετήσουν τα μέλη της Paddy Power στο Open De France θα προβλέπουν το νικητή της διοργάνωσης, αλλά θα αποφέρουν κέρδη, ακόμη κι αν ο παίχτης της επιλογής τους τερματίσει σε μία από τις επόμενες θέσεις της βαθμολογίας. Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, μάλιστα, οι θέσεις που θα αποφέρουν έστω μειωμένα κέρδη στα μέλη της Paddy Power είναι εφτά. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμη κι αν ο παίχτης της επιλογής τους δεν τερματίσει πρώτος, θα εξασφαλίσουν κάποια κέρδη, έως και στην έβδομη θέση.

 

Τα κέρδη που θα αποκομίσουν, βέβαια, όσοι στοιχηματίσουν στο νικητή του Open De France και τελικά τον δουν να μην τερματίζει στην πρώτη θέση θα είναι μειωμένα. Σύμφωνα με τους όρους των each way στοιχημάτων και της προσφοράς, άλλωστε, τα κέρδη αυτά δε μπορούν να ξεπερνούν το 1/5 της αρχικής απόδοσης του σημείου που επέλεξαν.

 

Οι παίχτες που ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Paddy Power  έχουν διορία έως την έναρξη του τουρνουά, στις 30 Ιουνίου.

H Paddy Pοwer ιδρύθηκε το 1998 και δεν ανήκει πια στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος καθώς δεν ανανεώθηκε η άδεια λειτουργίας της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία