Ειδικά στοιχήματα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε πρόσφατα το τέλος της σταδιοδρομίας του στα γήπεδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και αποχώρησε από τους ΛΑ Γκάλαξι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει φούντωμα των φημών και των προβλέψεων για τις επόμενες κινήσεις του. Αυτήν ακριβώς την κατάσταση μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet που πλέον έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο σουηδός ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε μια σειρά από στοιχήματα στην ιστοσελίδα της και οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από αυτά, ανάλογα με το ποια πιστεύουν ότι θα είναι η νέα ομάδα του Ιμπραΐμοβιτς. Τα στοιχήματα αυτά θα παραμείνουν ενεργά και διαθέσιμες, έως ότου ανακοινωθεί η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Σουηδού και καθένα από αυτά συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδοση, η οποία φανερώνει τις πιθανότητες επαλήθευσης και τα πιθανά κέρδη.

 

Τα στοιχήματα της Novibet για τον Ιμπραΐμοβιτς

Η Novibet καλεί τους παίχτες να προβλέψουν ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Ιμπραΐμοβιτς και τους παρέχει 15 διαφορετικές επιλογές, άλλες με χαμηλότερες και άλλες με υψηλότερες αποδόσεις. Φαβορί ανάμεσα στις επιλογές της Novibet είναι η Μίλαν, με την απόδοση να μην ξεπερνά το 1.20. Η Μίλαν, άλλωστε, αποτελεί την ομάδα με τις πιθανότερες πιθανότητες να αποκτήσει τον Ιμπραΐμοβιτς, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις των υπόλοιπων επιλογών να κυμαίνονται αρκετά ψηλότερα. Για παράδειγμα, οι δύο αμέσως επόμενες επιλογές, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Βαγιαδολίδ, συνοδεύονται από απόδοση 6.00, ενώ ακολουθούν οι Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Φιορεντίνα, με απόδοση 7.00. Η Μπολόνια, από την άλλη, συνοδεύεται από απόδοση 8.00.

Όλες οι υπόλοιπες επιλογές, τέλος, συνοδεύονται από διψήφιες αποδόσεις. Και αποκορύφωμα αποτελούν οι ομάδες που αποτελούν τα μεγάλα αουτσάιντερ, όπως για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός, με απόδοση 31.00, και η Μπαρτσελόνα, με απόδοση 71.00!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία