Άφθονες επιλογές στο Μεντβέντεβ-Τσιτσιπάς προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten

Την Παρασκευή στις 10:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί ξανά για το Αυστραλιανό Open, αυτή τη φορά στον ημιτελικό εναντίον του Ντανίλ Μεντβέντεβ, και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, σε έναν αγώνα που είναι ιδανικός για στοιχηματισμό. Όλες οι εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, έχουν φροντίσει να προσφέρουν άφθονες στοιχηματικές επιλογές για τα μέλη τους που θέλουν να στοιχηματίσουν στην κορυφαία αναμέτρηση.

Μια από αυτές τις εταιρίες στοιχημάτων είναι και η Interwetten, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει δεκάδες στοιχήματα για τον ημιτελικό της Παρασκευής. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη στο Μεντβέντεβ-Τσιτσιπάς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετές αγορές, που περιλαμβάνουν από συνηθισμένες έως και πιο ιδιαίτερες προβλέψεις.

 

Τα στοιχήματα της Interwetten στο Μεντβέντεβ-Τσιτσιπάς

Η Interwetten έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά από στοιχήματα για τον ημιτελικό της Παρασκευής και οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι επιλογές που έχουν, πάντως, είναι αρκετές και καλύπτουν συνηθισμένες και ιδιαίτερες πτυχές του αγώνα.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή της αναμέτρησης και στο over/under των σετ. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο εύρος νίκης και στο ακριβές σκορ του αγώνα, καθώς και στον αριθμό των συνολικών games. Επίσης, έχουν επιλογές και για κάθε σετ ξεχωριστά, όπως για παράδειγμα τον αριθμό των games κάθε σετ, το ακριβές σκορ τους και το νικητή τους.

Οι επιλογές τους, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Τα μέλη της Interwetten μπορούν να στοιχηματίσουν στο χάντικαπ (του αγώνα, αλλά και κάθε σετ) ή να επιλέξουν ένα από τα ειδικά στοιχήματα. Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα και θα αντικατασταθούν από τα αντίστοιχα του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία