Ενισχύει επιλεγμένες αποδόσεις στο Κόπα Άφρικα η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοινώνει μια σειρά από ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία κορυφαίων αγώνων ποδοσφαίρου και σήμερα οι υπεύθυνοι έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους, καθώς ανακοίνωσαν περισσότερες από 5 τέτοιες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες του Κόπα Άφρικα.

Οι ενισχυμένες αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως την έναρξη κάθε αγώνα και όσοι τις εκμεταλλευτούν θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι σημερινές ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet

Στο σύνολό τους, οι ενισχυμένες αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Novibet αφορούν σε επιλεγμένα σημεία δύο σημερινών αγώνων του Κόπα Άφρικα: του Ουγκάντα-Σενεγάλη και του Μαρόκο-Μπενίν. Σε αυτούς τους δύο αγώνες, έχουν ενισχυθεί οι αποδόσεις σε συγκεκριμένα σημεία στοιχηματισμού.

Στον αγώνα ανάμεσα σε Ουγκάντα και Σενεγάλη, για παράδειγμα, υπάρχουν τρία στοιχήματα που μπορούν να τοποθετήσουν οι παίχτες και να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη. Μπορούν, για παράδειγμα, να στοιχηματίσουν στο ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες (GG) και θα έχουμε over 2,5. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 4.70. Μια άλλη επιλογή είναι να στοιχηματίσουν στο να κερδίσει η Σενεγάλη και να σκοράρει ο Σ. Μανέ, με ενισχυμένη απόδοση 4.20. Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν και στο να κερδίσει η Ουγκάντα και να σκοράρει ο Ε. Οκουί, με ενισχυμένη απόδοση 11.00.

Αντίστοιχα είναι και τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων στο Μαρόκο-Μπενίν. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (GG) και να υπάρξει over 2,5, με ενισχυμένη απόδοση 4.40. Μπορούν, επίσης, να στοιχηματίσουν στο να κερδίσει το Μαρόκο και να σκοράρει ο Ζιγέχ, με απόδοση 3.30, αλλά και στο να κερδίσει το Μπενίν και να σκοράρει ο Ποτέ, με απόδοση 20.00.

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, έχουν ενισχυθεί μέσω της προσφοράς**, αλλά τα κέρδη που θα μοιράσουν σε όσους δουν τις προβλέψεις του να επαληθεύονται θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία