Νέα άδεια για την γερμανική αγορά εξασφάλισε η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten έχει πλέον το δικαίωμα νόμιμης λειτουργίας στη γερμανική αγορά, αφού εξασφάλισε μία από τις νέες άδειες στοιχήματος που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης Darmstadt. Η συγκεκριμένη άδεια δίνει το δικαίωμα στην Interwetten να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στην αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Γερμανίας και να προσφέρει τις υπηρεσίες της, αποκλειστικά στο online στοίχημα.

Η άδεια που εξασφάλισε η Interwetten στο Darmstadt, άλλωστε, αφορά μόνο στο online στοίχημα και όχι στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου. Τα online φρουτάκια και το online πόκερ, άλλωστε, δεν είναι νόμιμα στην γερμανική αγορά. Ωστόσο, σύντομα θα γίνουν νόμιμα, χάρη στο νέο νόμο, που συνοδεύεται όμως από πολλούς περιορισμούς.

 

Νέες προοπτικές για την Interwetten

Η Interwetten είναι μία από τις τρεις στοιχηματικές ιστοσελίδες που εξασφάλισαν πρόσφατα άδεια νόμιμης λειτουργίας από τις τοπικές Αρχές του Darmstadt. Οι άλλες δύο είναι οι Bet-At-Home και Bet3000, οι οποίες έχουν επίσης ξεκινήσει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην αγορά της Γερμανίας. Παράλληλα, τους τελευταίους μήνες δραστηριοποιούνται νόμιμα με τον ίδιο τρόπο κι άλλες εταιρείες, όπως η GVC Holdings (ιδιοκτήτρια των Sportingbet και Ladbrokes Coral, μεταξύ άλλων).

Η νέα άδεια, τέλος, φέρνει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης της Interwetten, αφού αποκτά το δικαίωμα να δραστηριοποιηθεί νόμιμα σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε στάδιο αναδιάρθρωσης. Στην περίπτωση, μάλιστα, που η αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Γερμανίας απελευθερωθεί πλήρως (έστω και με σημαντικούς περιορισμούς), η Interwetten θα έχει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των εταιρειών που θα αποκτήσουν αργότερα την άδειά τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.