Στην αγορά της Λατινικής Αμερικής επεκτείνεται η εταιρεία στοιχήματος William Hill

Μετά από την επέκτασή της σε πολλές περιοχές ανά τον κόσμο, αλλά και μια από τις πιο ανερχόμενες αγορές στον πλανήτη, αυτή των ΗΠΑ, η εταιρεία στοιχήματος William Hill αποφάσισε να αποκτήσει πρόσβαση και στη Λατινική Αμερική. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος ξεκίνησαν την επέκτασή τους στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, ξεκινώντας από την Κολομβία, όπου το online στοίχημα είναι νόμιμο.

Η είσοδος της William Hill στην κολομβιανή (και κατ’ επέκταση στην λατινοαμερικανική) αγορά, όμως, δεν έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο, καθώς η στοιχηματική εταιρεία δεν άνοιξε μια νέα ιστοσελίδα στην Κολομβία. Αντίθετα, απέκτησε το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο μιας εταιρείας που ήδη δραστηριοποιείται νόμιμα εκεί.

 

Η επέκταση της William Hill στη Λατινική Αμερική

Η William Hill ανακοίνωσε ότι αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο μέτοχο της εταιρείας στοιχήματος Alfabet SAS, η οποία δραστηριοποιείται νόμιμα στην Κολομβία, μέσω της ιστοσελίδας της, BetAlfa.co. H BetAlfa έχει αποκτήσει την απαραίτητη άδεια από την Coljuegos, την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, και δραστηριοποιείται νόμιμα στην Κολομβία.

Οι λόγοι που η William Hill αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο της στην Λατινική Αμερική μέσω της νόμιμης αγοράς στοιχήματος Κολομβίας είναι πολλοί. Πρώτα απ’ όλα, πρόκειται για μία από τις λίγες χώρες της Λατινικής Αμερικής που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα στο σύνολο της επικράτειάς τους. Επίσης, η Κολομβία είναι η πρώτη χώρα που υιοθέτησε ένα “ευρωπαϊκό” τύπο λειτουργίας της αγοράς online στοιχήματος, επιτρέποντας και σε χώρες του εξωτερικού να δραστηριοποιηθούν νόμιμα.

Η αγορά online στοιχήματος της Κολομβίας, τέλος, αναμένεται να μεταμορφωθεί στην πιο ανταγωνιστική αγορά της Λατινικής Αμερικής. Μπορεί η William Hill να έκανε το πρώτο επίσημο βήμα για είσοδό της στην αγορά, αλλά ήδη και μεγάλοι ανταγωνιστές της, όπως η Flutter Entertainment και η Entain, έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να επεκτείνουν τη δράση των Bwin και BetFair αντίστοιχα στην κολομβιανή αγορά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.