Εστιάζει τη δράση της στην Αφρική η εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Μπορεί η Mybet να αποτελεί παρελθόν για τις χώρες της Ευρώπης, στις οποίες δραστηριοποιούνταν μέσω του διαδικτύου, αλλά οι παίχτες από την Αφρική βλέπουν την εταιρεία στοιχημάτων να εντείνει τις δραστηριότητές της σε διάφορες χώρες, στον χώρο του επίγειου στοιχήματος. Συγκεκριμένα, η Mybet προχώρησε σε ένα σημαντικό rebranding και πλέον εστιάζει τη δράση της στην Αφρική ως Mybet Africa.

Θυμίζουμε ότι οι ιστοσελίδες της στοιχηματικής εταιρείας Mybet αποτελούν πλέον παρελθόν, αφού έκλεισαν τις πύλες τους στους παίχτες από ολόκληρη την Ευρώπη, λίγες ημέρες αφότου οι υπεύθυνοι κήρυξαν χρεοκοπία, τον Αύγουστο του 2018. Πλέον, η Mybet δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο επίγειο στοίχημα και επεκτείνει τις δράσεις της στην αφρικανική ήπειρο, όπου ήδη έχει σημαντική παρουσία.

 

Η δράση της Mybet στην Αφρική

Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία στοιχημάτων Mybet δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στη Γκάνα, όπου η αγορά στοιχήματος λειτουργεί ελεύθερα. Οι υπεύθυνοι έχουν δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο πρακτορείων στοιχηματισμού, ενώ παράλληλα δεν έχουν παραλείψει να εμπλακούν και στον τομέα του αθλητισμού, μέσω χορηγιών, όπως αυτή προς την ομάδα Dreams FC. Το δίκτυο της Mybet στη Γκάνα, μάλιστα, αριθμεί πλέον 150 πρακτορεία.

Η Γκάνα θα είναι, όμως, μόνο η αρχή, σύμφωνα με τα σχέδια των υπευθύνων της Mybet. Ο Kweku Ohemeng, διευθυντής της Mybet Africa, ανακοίνωσε στο ραδιόφωνο ότι ετοιμάζεται η επέκταση των δράσεων της εταιρείας και σε άλλες χώρες της Αφρικής, όπου έχει νομιμοποιηθεί το στοίχημα. Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχουν ανακοινωθεί οι χώρες που θα αποτελέσουν τον επόμενο στόχο της Mybet – ωστόσο, οι χώρες της Αφρικής που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα δεν είναι πολλές και αναμένεται όλες τους να αποτελέσουν αντικείμενο της επέκτασης της στοιχηματικής εταιρείας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.