Ξεκίνησε το άνοιγμα της BetFred στην Αυστραλία

H ιστοσελίδα στοιχήματος BetFred ξεκίνησε κι επίσημα τη δραστηριοποίησή της στην αγορά της Αυστραλίας, λανσάροντας την υπηρεσία στοιχηματισμού από το κινητό. Η βρετανική εταιρεία απέκτησε πρόσφατα την απαραίτητη άδεια από τις αρμόδιες Αρχές της Αυστραλίας και το επίσημο ντεμπούτο της στη χώρα πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες με την πλατφόρμα του mobile στοιχήματος.

 

Μέσω αυτής, οι Αυστραλοί παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το ράγκμπι, το κρίκετ και το τένις, σε διοργανώσεις της Αυστραλίας, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου. Σύμφωνα, τέλος, με τον διευθυντή του αυστραλιανού τμήματος της BetFred, Luke Brill, η συγκεκριμένη mobile πλατφόρμα αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα της επέκτασης της εταιρείας στην Αυστραλία.

Η BetFred είναι από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.