Άδεια νόμιμης δραστηριότητας στη Γερμανία απέκτησε η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes

Η Ladbrokes δραστηριοποιείται με επιτυχία σε αρκετές αγορές ανά τον κόσμο και πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τις επιχειρήσεις της και στη νόμιμη αγορά online στοιχήματος της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Ladbrokes, η GVC Holdings, εξασφάλισε την προηγούμενη εβδομάδα τέσσερις άδειες νόμιμης δραστηριότητας στη Γερμανία – από μία για τις Bwin, SportingBet, Ladbrokes και Gamebookers.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα η Ladbrokes θα προσφέρει υπηρεσίες online στοιχήματος στους Γερμανούς παίχτες. Αν και οι άδειες που εξασφάλισε η GVC Holdings έχουν άμεση ισχύ, οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι μένουν να λυθούν κάποια τυπικά θέματα, με αποτέλεσμα τα εγκαίνια της γερμανικής ιστοσελίδας στοιχήματος να υπολογίζονται στις αρχές του 2021.

 

Τι σημαίνει η απόκτηση άδειας για την Ladbrokes;

H νέα άδεια σημαίνει ότι η Ladbrokes θα μπορεί να δραστηριοποιείται νόμιμα στις αγορές της Γερμανίας που έχουν νομιμοποιήσει το online στοίχημα. Η στοιχηματική ιστοσελίδα, όμως, θα πρέπει να εφαρμόζει και όλους τους περιορισμούς που ισχύουν σε ομοσπονδιακό επίπεδο στη χώρα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να περιορίζει το ύψος των στοιχημάτων στα 1.000 ευρώ ανά μήνα, να μην επιτρέπει καταθέσεις χρημάτων, πριν την ταυτοποίηση των στοιχείων ενός λογαριασμού και να μην ξεπερνά συγκεκριμένα όρια στον τομέα των ανταμοιβών προς τα μέλη της.

Πλέον, λοιπόν, η Ladbrokes (όπως και οι υπόλοιπες στοιχηματικές ιστοσελίδες της GVC Holdings) μπορεί να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στην Γερμανία, αλλά οι υπεύθυνοι δε βιάζονται να ξεκινήσουν. Άλλωστε, όπως δήλωσαν, η άδεια έχει ξεκινήσει να ισχύει, αλλά υπάρχουν κάποια τυπικά θέματα, τα οποία πρέπει να συμφωνηθούν με την αρμόδια Αρχή. Για αυτό το λόγο, η ιστοσελίδα της Ladbrokes αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της στη Γερμανία τους πρώτους μήνες του 2021.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.