Ετοιμάζει στοιχηματική ιστοσελίδα για τις ΗΠΑ η Paddy Power Betfair

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power BetFair ήδη δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, στις Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα, όπως το New Jersey, δεχόμενη επίγεια στοιχήματα σε ένα πλήθος αθλητικών γεγονότων. Παράλληλα, όμως, ετοιμάζει και την πρώτη στοιχηματική ιστοσελίδα της για τη νέα αγορά, η οποία αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τους επόμενους μήνες.

Ήδη, άλλωστε, η Paddy Power BetFair έχει δημιουργήσει το νέο εταιρικό σχήμα που θα δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, εξαγοράζοντας τη FanDuel (μια εταιρεία fantasy sports, με εκτεταμένο δίκτυο πελατών στις ΗΠΑ) και δημιουργώντας τη FanDuel Group. Η συγκεκριμένη εταιρεία, λοιπόν, συνεργάζεται πλέον με την εταιρεία Gan, για τη δημιουργία και τη φιλοξενία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας online στοιχήματος.

 

Μια ιστοσελίδα με… τρεις γονείς!

Οι συνεργασίες, οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις της Paddy Power BetFair θα έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας με… τρεις γονείς. Πατριάρχης είναι η Paddy Power BetFair, η οποία είχε δημιουργήσει πριν μερικούς μήνες την εταιρεία BetFair US, για τις επιχειρήσεις της στις ΗΠΑ. Έπειτα, η στοιχηματική εταιρία εξαγόρασε την αμερικανική FanDuel και τη συγχώνευσε με την BetFair US, δημιουργώντας τη FanDuel Group. Και τώρα, η FanDuel Group συνεργάζεται με τη Gan, μια αμερικανική εταιρία που έχει δημιουργήσει τη δική της ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχήματος και έχει εξασφαλίσει την άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης στην Πολιτεία του New Jersey.

Η νέα ιστοσελίδα της Paddy Power BetFair, λοιπόν, θα απευθύνεται αποκλειστικά στους παίχτες του New Jersey και θα φιλοξενείται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Gan. Και, όπως είναι φυσικό, τα κέρδη της θα μοιράζονται στα τρία, αφού θα τα εισπράττει η FanDuel Group, η οποία θα πληρώνει ένα ποσοστό των κερδών της στη Gan και ένα στη μητρική Paddy Power BetFair.

Σύμφωνα με τον CEO της FanDuel Group, τέλος, η νέα ιστοσελίδα αναμένεται να λανσαριστεί τους επόμενους μήνες του 2018.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.