Ετοιμάζεται για την σουηδική αγορά η στοιχηματική εταιρεία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρεία Interwetten θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται και στην αγορά της Σουηδίας, μόλις αποκτήσει την απαραίτητη άδεια, καθώς έχει λανσάρει μια ιστοσελίδα ειδικά σχεδιασμένη για την αγορά της χώρας.

Οι επικείμενες αλλαγές στην σουηδική αγορά του στοιχήματος, άλλωστε, ευνοούν πλέον τη νόμιμη δραστηριοποίηση της στοιχηματικής εταιρείας (όπως και κάθε άλλης ιδιωτικής εταιρείας στοιχήματος) και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να αιτηθούν την απαραίτητη άδεια.

 

Στοίχημα για τους Σουηδούς παίχτες από την Interwetten

Αναλυτικότερα, η Interwetten λάνσαρε την στοιχηματική της ιστοσελίδα και για τη σουηδική αγορά και προσφέρει τις υπηρεσίες της και στη σουηδική γλώσσα. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας επιθυμούσαν από καιρό το λανσάρισμα μιας τέτοιας ιστοσελίδας, καθώς, σύμφωνα με τους ίδιους, η Σουηδία αποτελεί ένα ξεχωριστό και συμφέρον πεδίο για τις δραστηριότητές της.

Αναλυτικότερα, ο Werner Becher, εκπρόσωπος του ΔΣ της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten, δήλωσε σχετικά: “Η αρχή της εμπορικής μας δραστηριότητας στη Σουηδία αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για την μελλοντική ανάπτυξη της Interwetten και αυξάνει ξεκάθαρα τις δραστηριότητές μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα προσφέρουμε τα προϊόντα μας στην σουηδική αγορά και που καλύπτουμε τις απαιτήσεις των Σουηδών για διασκέδαση κορυφαίου επιπέδου”.

 

Η στοιχηματική αγορά της Σουηδίας

Το online στοίχημα είναι νόμιμο εδώ και μερικά χρόνια στη Σουηδία, αλλά οι μόνες εταιρείες που έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες άδειες είναι κρατικές. Ωστόσο, οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν το άνοιγμα της αγοράς και σε ιδιωτικές εταιρείες, προσφέροντας νέες ευκαιρίες στις εταιρείες του εξωτερικού και περισσότερες επιλογές στους παίχτες.

Η ολοκληρωτική απελευθέρωση της αγοράς, βέβαια, βρίσκεται ακόμη σε πρόωρο στάδιο. Ωστόσο, πολλές στοιχηματικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μία από τις απαραίτητες άδειες έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται για την είσοδό τους στην αγορά.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη