Ενισχύει την παρουσία της στην Pennsylvania η εταιρεία στοιχήματος William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της στις νόμιμες αγορές στοιχήματος των ΗΠΑ και πρόσφατα επέλεξε να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της σε μία από τις Πολιτείες που ήδη δραστηριοποιείται νόμιμα. Συγκεκριμένα, η William Hill εγκαινίασε ένα νέο πρακτορείο στοιχήματος στην Pennsylvania, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές σε όσους θέλουν να στοιχηματίσουν, εκμεταλλευόμενοι τις υπηρεσίες της.

Το νέο πρακτορείο έρχεται να ενισχύσει τις συνολικές υπηρεσίες που προσφέρει η William Hill στην Pennsylvania, οι οποίες περιλαμβάνουν επίγειο στοίχημα σε επιλεγμένες τοποθεσίες και online στοίχημα, μέσω κινητού ή υπολογιστή.

 

Η νέα επέκταση της William Hill

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της William Hill, εγκαινιάστηκε πρόσφατα ένα νέο στοιχηματικό πρακτορείο στην κομητεία Chester της Pennsylvania. Οι παίχτες μπορούν να επισκέπτονται το νέο πρακτορείο και να στοιχηματίζουν στα αθλήματα της επιλογής τους, μέσω των 6 ταμείων, των 16 αυτόματων μηχανημάτων και του ηλεκτρονικού μενού live στοιχήματος. Παράλληλα, θα μπορούν να παραμένουν στο lounge του πρακτορείου και να παρακολουθούν ζωντανά αγώνες στις γιγαντοοθόνες.

Το άνοιγμα του νέου πρακτορείου, τέλος, πραγματοποιείται σε συνεργασία της William Hill με την Caesars Entertainment. Η Caesars έχει παραχωρήσει τα στοιχηματικά πρακτορεία της στην William Hill, αλλά και χώρους στα καζίνο και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις της, προκειμένου η William Hill να ανοίξει νέα πρακτορεία. Η Caesars, τέλος, αναμένεται να γίνει σύντομα η νέα ιδιοκτήτρια της William Hill, αφού κατέθεσε πρόσφατα μια τεράστια πρόταση εξαγοράς, η οποία φαίνεται πως θα γίνει δεκτή από τους μετόχους της William Hill.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.