Και η Yahoo στο παιχνίδι του online στοιχήματος στις ΗΠΑ

Η Yahoo ανακοίνωσε πριν μερικούς μήνες το ενδιαφέρον της για είσοδο στην αγορά online στοιχήματος των ΗΠΑ και πλέον το έκανε πραγματικότητα, σε συνεργασία με την (πιο έμπειρη) εταιρεία MGM. Οι παίχτες που έχουν εγκαταστήσει στο κινητό τους την εφαρμογή Yahoo Sports μπορούν πλέον να τοποθετούν στοιχήματα μέσω αυτής, αρκεί να βρίσκονται σε Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Η Yahoo κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στην αγορά του New Jersey, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει επέκταση και σε άλλες Πολιτείες.

 

Ο τρόπος στοιχηματισμού μέσω του app της Yahoo

Το app Yahoo Sports προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για κάθε άθλημα – και πολύ περισσότερο σε όσα είναι δημοφιλέστερα στις ΗΠΑ, όπως το μπέιζμπολ και το αμερικανικό ποδόσφαιρο – και πλέον δίνει και τη δυνατότητα στοιχηματισμού στους κορυφαίους αγώνες. Υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται εντός των ορίων του New Jersey, οι χρήστες του app θα μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους, μέσω μιας απλής διαδικασίας.

Αρχικά, το app της Yahoo θα μεταφέρει τους παίχτες στην στοιχηματική πλατφόρμα της MGM (BetMGM), μέσω links που θα παραπέμπουν αυτόματα και άμεσα στους αγώνες και στα αθλήματα που τους ενδιαφέρουν. Έπειτα, οι παίχτες θα μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους, μέσω της BetMGM.

To app της Yahoo, μάλιστα, δε θα προσφέρει μόνο ενημέρωση και προτάσεις στοιχηματισμού, αλλά και θα ενημερώνει παράλληλα για τις αποδόσεις στα δημοφιλέστερα σημεία. Έτσι, πριν καταλήξουν στη στοιχηματική πλατφόρμα της MGM, οι παίχτες θα βλέπουν συγκεντρωμένες τις κορυφαίες επιλογές στοιχηματισμού, μαζί με τις αποδόσεις τους.

Ήδη, τέλος, η Yahoo έχει φροντίσει να ανακοινώσει και συμφέρουσες προσφορές για όσους παίχτες χρησιμοποιούν το app της στο New Jersey.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.