Το ντεμπούτο της στην αγορά της Virginia έκανε η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet εξασφάλισε πριν μερικές ημέρες την απαραίτητη άδεια για νόμιμη λειτουργία στην αγορά της Virginia και η ιστοσελίδα της έκανε ήδη το ντεμπούτο της στην Πολιτεία. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πολιτείας έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν μέσω της ιστοσελίδας της, από τον υπολογιστή και το κινητό τους.

Πρόκειται για μια ακόμα επιτυχία της Unibet, η οποία επεκτείνει σταθερά την παρουσία της στις αγορές των ΗΠΑ. Ήδη, άλλωστε, δραστηριοποιείται νόμιμα σε αγορές όπως αυτές των Pennsylvania, Indiana και New Jersey, ενώ έχει εξασφαλίσει συμφωνίες για την επέκτασή της σε επιπλέον οχτώ Πολιτείες.

 

Οι υπηρεσίες της Unibet στην Virginia

Η Unibet εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια για νόμιμη λειτουργία στην Πολιτεία της Virginia, σε συνεργασία με δύο ακόμα εταιρείες, και πλέον έχει ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Η ιστοσελίδα της Unibet βασίζεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Pala Interactive, ενώ χρησιμοποιεί παράλληλα και το λογισμικό της Kambi. Χάρη στις κορυφαίες αυτές συνεργασίες, η ιστοσελίδα στοιχήματος της Unibet στη Virginia αποτελεί πλέον μία από τις καλύτερες λύσεις για όσους θέλουν να στοιχηματίζουν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους.

Η αγορά της Virginia, τέλος, δεν αποτελεί τη μεγαλύτερη των ΗΠΑ, αλλά σίγουρα η δραστηριοποίηση της Unibet σε αυτή αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία, στο δρόμο της για την κατάκτηση της αγοράς της χώρας. Ήδη, άλλωστε, η στοιχηματική ιστοσελίδα δραστηριοποιείται νόμιμα σε αγορές-κλειδιά, όπως των New Jersey και Pennsylvania, ενώ ετοιμάζει την επέκτασή της και σε άλλες, που βρίσκονται στη διαδικασία νομιμοποίησης του επίγειου και online στοιχήματος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.