Άδεια για τη γερμανική αγορά απέκτησε η CashPoint

H εταιρία στοιχήματος CashPoint ανήκει στις 20 εταιρείες online στοιχήματος επιλέχθηκαν από τις γερμανικές Αρχές, προκειμένου να λάβουν άδεια δραστηριοποίησης στην αγορά της χώρας. Η γερμανική αγορά θα ανοίξει σύντομα τις πύλες της στις online εταιρίες στοιχημάτων  που απέκτησαν την απαραίτητη άδεια.

 

Προκειμένου να αποκτήσει τη συγκεκριμένη άδεια, η CashPoint συνεργάστηκε με την εταιρεία Maxcat Vertriebs και δημιούργησαν από κοινού μια νέα πλατφόρμα, η οποία λειτουργεί υπό την εμπορική ονομασία X-Tip. Χάρη σε αυτή, οι Γερμανοί παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν όχι μόνο online, αλλά και στο δίκτυο καταστημάτων που θα ανοίξουν οι δύο εταιρείες - ήδη τα δύο πρώτα εγκαινιάστηκαν στο Schleswig-Holstein, τον περασμένο Αύγουστο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Cashpoint και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Cashpoint ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.