Στην Πολιτεία της Virginia επεκτείνει τη δράση της η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill επεκτείνει με σταθερούς ρυθμούς τις επιχειρήσεις και τη δράση της στην αμερικανική αγορά, αφού έχει φροντίσει ώστε να αποκτήσει παρουσία στη συντριπτική πλειοψηφία των Πολιτειών που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα, στον επίγειο και στον online τομέα. Η πιο πρόσφατη επέκταση της William Hill πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στην Πολιτεία της Virginia, όπου η στοιχηματική δραστηριοποιείται πλέον νόμιμα.

Συγκεκριμένα, η William Hill θα προσφέρει στο εξής τις υπηρεσίες της στον τομέα του online και το mobile στοιχήματος και οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Virginia θα είναι σε θέση να στοιχηματίζουν μέσω της ιστοσελίδας και του app της στα αθλητικά γεγονότα της επιλογής τους. Η William Hill, μάλιστα, έκανε αγώνα δρόμου τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να λανσάρει τις υπηρεσίες της εγκαίρως για το επερχόμενο Super Bowl.

 

Η επέκταση της William Hill στην αγορά της Virginia

Η Virginia έχει νομιμοποιήσει το online στοίχημα και οι κάτοικοι και επισκέπτες της Πολιτείας μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στα αθλήματα και στα γεγονότα της επιλογής τους, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται εντός των ορίων της Πολιτείας – σε αντίθεση με τι ισχύει σε άλλες Πολιτείες, όσοι στοιχηματίζουν online στη Virginia δεν είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις.

Η William Hill έχει ήδη λανσάρει την στοιχηματική ιστοσελίδα της, αλλά και το αντίστοιχο app, για όσους θέλουν να στοιχηματίζουν από το κινητό τους. Και στις δύο περιπτώσεις, μπορούν να στοιχηματίζουν πριν την έναρξη ενός αγώνα, αλλά και κατά τη διάρκειά του, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές αγορές.

Παράλληλα, ο νόμος της Virginia προσφέρει άλλη μια ευκολία στους παίχτες και στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Σε αντίθεση με άλλες Πολιτείες, όπου απαιτείται η φυσική παρουσία ενός προσώπου στις κατάλληλες εγκαταστάσεις, προκειμένου να ανοίξει λογαριασμό online στοιχήματος, στη Virginia οι παίχτες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της William Hill ή να κατεβάσουν το app της και να πραγματοποιήσουν online την εγγραφή τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.