Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο ισπανικό πρωτάθλημα

Μια νέα προσφορά που ανακοίνωσε για τα μέλη της η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ενισχύει την αξία επιλεγμένων παρολί στοιχημάτων, αφού υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο, μέσω μιας αποζημίωσης για όσα στοιχήματα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η νέα προσφορά ισχύει για επιλεγμένα παρολί που θα αφορούν σε αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0.

Η νέα προσφορά ισχύει για όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου που θα διεξαχθούν για το ισπανικό πρωτάθλημα και μπορεί να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις.

 

Τα παρολί που θα αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο

Προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα παρολί. Σε αυτά θα πρέπει να συμπεριλάβουν τουλάχιστον τρεις αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος και να επιλέξουν αποκλειστικά σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τα τοποθετήσουν στο pre-game, αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά.

Το επόμενο βήμα για όσους τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί είναι να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα χαμένα παρολί που θα εξασφαλίσουν αποζημίωση

Τα παραπάνω στοιχήματα θα μπορούν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αλλά για να εξασφαλίσουν την αποζημίωση της προσφοράς θα πρέπει να χάσουν υπό μία σημαντική προϋπόθεση: να περιλαμβάνουν έναν αγώνα που θα λήξει με λευκή ισοπαλία. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί, με ένα πριμ που θα ισούται με την αξία του στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Το πριμ θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον τζιραριστεί η αξία του, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Goalbet.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Goalbet για σήμερα επέλεξε τον αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Σασουόλο και Μπολόνια για την προσφορά της 0% γκανιότας. Μην ξεχνάτε πως όλες τις προσφορές της Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία