Νέα ευκαιρία για παρολί μειωμένου ρίσκου στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε για σήμερα μια προσφορά, η οποία δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, στην περίπτωση που το παρολί τους χάσει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Όσοι θέλουν, λοιπόν, να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Άστον Βίλα. Και στην περίπτωση που χάσουν υπό προϋποθέσεις, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά ένα παρολί με οποιονδήποτε αριθμό σημείων. Το παρολί, όμως, θα πρέπει να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Άστον Βίλα. Επιπλέον, θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από στοιχήματα στο pre-game, τα οποία να αφορούν στο 1Χ2 των αγώνων (εξαιρείται μόνο ο αγώνας Γκεντσλερμπιρλιγκί-Αντάλιασπορ που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, θα έχουν καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς και δε θα απομένει παρά να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας το ID του δελτίου τους στην Goalbet.

 

Ο τρόπος αποζημίωσης των χαμένων παρολί

Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της προσφοράς της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet, δεν αρκεί μόνο να τοποθετήσει κάποιος ένα κατάλληλο παρολί και να χάσει. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, θα προχωρήσουν σε αποζημίωση των χαμένων στοιχημάτων, μόνο στην περίπτωση που πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Άστον Βίλα ή ο Τζέιμι Βάρντι ή ο Γουέσλι Μοράες. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση για το χαμένο παρολί τους.

Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ, με αξία ίση με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και τα χρήματα του πριμ θα μπορούν να μεταφερθούν από τους λογαριασμούς των παιχτών, μόλις καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία