Μειωμένο ρίσκο στα παρολί ποδοσφαίρου υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και υποδέχεται την έντονη ποδοσφαιρική δράση του τριημέρου στο ποδόσφαιρο με μια νέα προσφορά για τα μέλη της και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη μέσω παρολί με μειωμένο ρίσκο. Στην νέα προσφορά συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετηθούν στους αγώνες δύο από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που επιστρέφουν σήμερα: το γερμανικό και το ισπανικό.

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού στην περίπτωση που καλύψουν τις προϋποθέσεις και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν συγκεκριμένα παρολί. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, το οποίο να περιέχει τουλάχιστον 4 αγώνες από το γερμανικό ή το ισπανικό πρωτάθλημα. Το παρολί μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, θα πρέπει να αποτελείται μόνον από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους αγώνες των επιλεγμένων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, αυτά που θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς θα είναι όσα χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα έχει αξία ίση με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ. Το πριμ θα είναι έπειτα διαθέσιμο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, αρκεί να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία