Δύο προσφορές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από την Sportingbet

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σήμερα στην Sportingbet θα είναι μάλλον διχασμένοι ανάμεσα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Και στα δύο αθλήματα, άλλωστε, διεξάγονται δημοφιλείς διοργανώσεις, όπως η Bundesliga στο πρώτο και η Euroleague στο δεύτερο. Στο πλαίσιο της πρώτης, για παράδειγμα, η Χοφενχάιμ υποδέχεται τη Ντόρτμουντ, ενώ στο πλαίσιο της δεύτερης ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet έχει φροντίσει να ανακοινώσει και από μία προσφορά, υποσχόμενη στα μέλη της είτε αύξηση των κερδών είτε μείωση του ρίσκου.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Χοφενχάιμ-Ντόρτμουντ θα μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς και τα παρολί στοιχήματα. Όσοι, όμως, τοποθετήσουν παρολί θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενερμπαχτσέ θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Και εδώ συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν μία από τις εξής αγορές: χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου. Τέλος, για να ενεργοποιηθεί η προσφορά θα πρέπει να καλυφθεί μία τελευταία προϋπόθεση: να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει τον Μπουρούση να σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή bonus. Το τελευταίο σημαίνει ότι δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, αν δεν τζιραριστεί πρώτα η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Χτες η Sportingbet ανακοίνωσε και τις δύο προσφορές για αγώνες της Euroleague αυτόν της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Ολυμπιακό και της Μπάμπεργκ με την Εφές Αναντολού.

Τις προσφορές αυτές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος μιας και η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία