Επιστροφή χαμένων χρημάτων σε δύο αγώνες από την Meridianbet

Κάθε Σαββατοκύριακο, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Merdianbet επιτρέπει στα μέλη της να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, προχωρώντας σε επιστροφές χαμένων χρημάτων. Και, όπως είναι φυσικό, από την προσφορά αυτού του Σαββατοκύριακου δε θα μπορούσαν να λείπουν δύο κορυφαία ντέρμπι: αυτό ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους του Σαββάτου και αυτό ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της Κυριακής.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, στοιχηματίσουν μέσω της Merdidianbet στους δύο παραπάνω αγώνες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν σε επιλεγμένες αγορές. Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.

 

Στον πρώτο αγώνα, λοιπόν, αυτόν ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους, επιστροφή θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν στο σημείο GG&3+. Αυτό σημαίνει πως θα προβλέψουν ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα και πως τα συνολικά γκολ θα είναι τρία ή περισσότερα. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο σημείο 4+, το οποίο σημαίνει ότι θα σημειωθούν τουλάχιστον 4 γκολ, κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

 

Η επιστροφή των χαμένων χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μόνον στην περίπτωση που ο καθένας από τους παραπάνω αγώνες λήξει τελικά ισόπαλος, με σκορ 0-0. Και οι παίχτες που θα έχουν στοιχηματίσει στα παραπάνω σημεία και χάσουν θα εισπράξουν τα χαμένα τους χρήματα, αποκτώντας παράλληλα την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να μειώσουν κι άλλο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει την δυνατότητα στα μέλη της να στοιχηματίζουν σε πάνω από 25 αθλήματα αλλά και σε ειδικά στοιχήματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία