Δύο ποδοσφαιρικές προσφορές στην Sportingbet

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές απόψε, για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε δύο από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ημέρας. Οι προσφορές αφορούν στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League, και σε αυτή της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της ελληνικής Σούπερ Λίγκας, και υπόσχονται αύξηση των κερδών και μείωση του ρίσκου αντίστοιχα.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε πως θα προσφέρει ένα μπόνους 5% σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Το εν λόγω bonus θα προστεθεί στα κέρδη κάθε παίχτη που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του (ο αγώνας ξεκινά στις 22:00). Κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί, αλλά στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει κάθε στοίχημα του δελτίου να αφορά σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, από την άλλη, η Sportingbet μειώνει το ρίσκο, υποσχόμενη επιστροφή των χαμένων χρημάτων. Το ποσό της επιστροφής μπορεί να αγγίξει έως και τα 100 ευρώ και θα δοθεί στους παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά, εφόσον επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Τζιμπούρ της ΑΕΚ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Την επιστροφή, μάλιστα, θα δικαιούνται όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (έως και στις 19:30), σε επιλεγμένες αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Όσοι εξασφαλίσουν χρήματα από τις δύο αποψινές προσφορές της Sportingbet, τέλος, θα κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, για να μεταφερθούν στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα με πολλά αγαπημένα παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία