Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο μπάσκετ από τον Stoiximan

Τα παρκέ του μπάσκετ ανά την Ευρώπη θα είναι γεμάτα και σήμερα, καθώς συνεχίζονται οι αγώνες της Euroleague. Σε έναν από αυτούς, μάλιστα, συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 21:45 την Νταρουσάφακα. Ο εν λόγω αγώνας προσφέρεται για στοιχηματισμό, καθώς η στοιχηματική εταιρία Stoiximan έχει ανακοινώσει ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών, σημείων και αποδόσεων που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους είναι διατεθειμένοι να υποστούν το απαραίτητο ρίσκο.

 

Σε μία από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές του αγώνα, όμως, το ρίσκο είναι μειωμένο. Ο Stoiximan ανακοίνωσε μια σχετική προσφορά και υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στον κορυφαίο σκόρερ του αγώνα. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να διεκδικήσει έως και 25 ευρώ από τα χρήματα που θα χάσει.

 

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά του Stoiximan αφορά αποκλειστικά στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Νταρουσάφακα και στην αγορά του κορυφαίου σκόρερ. Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα στη συγκεκριμένη αγορά, πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης στοιχηματίσει στον κορυφαίο σκόρερ του αγώνα, αλλά τελικά χάσει, επειδή τον τίτλο αυτό κατέκτησε ο Γιάννης Μπουρούσης ή ο Σκότι Γουίλμπέκιν, θα δικαιούται επιστροφή των χαμένων του χρημάτων. Το ποσό της επιστροφής, μάλιστα, θα έχει τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους. Ωστόσο, αν κάποιος παίχτης έχει ένα bonus που εκκρεμεί, το ποσό της επιστροφής θα προστεθεί στα χρήματα του bonus και δε θα είναι άμεσα διαθέσιμο προς ανάληψη.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και μάλιστα ανανέωσε πρόσφατα την ιστοσελίδα της βοηθώντας έτσι στην καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία