Δεύτερη ευκαιρία σε επιλεγμένα παρολί προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Κάποια από τα παρολί στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τις επόμενες ημέρες στο ποδόσφαιρο τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά της. Η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος, υπό την προϋπόθεση ότι θα χάσουν για έναν μόνο αγώνα.

Η προσφορά της Goalbet ξεκινά σήμερα και θα είναι διαθέσιμη ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, ώστε οι παίχτες να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους στο ισπανικό πρωτάθλημα και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Το πρώτο καθήκον όσων θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες από το ισπανικό πρωτάθλημα. Κάθε σημείο του παρολί θα πρέπει να αφορά στο pre-game, αλλά και μόνο στην αγορά του 1Χ2 (μόνη εξαίρεση αποτελούν όσοι αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα στην Goalbet). Η αξία του παρολί και η απόδοσή του, τέλος, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί, τέλος, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να ενημερώσουν την Goalbet με ένα μήνυμα, που θα περιλαμβάνει το ID του δελτίο τους.

Όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά, τέλος, θα δικαιούνται μια αποζημίωση, μόνο στην περίπτωση που το παρολί τους χάσει, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Η αποζημίωση που θα διεκδικήσουν όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και χάσουν για ένα σημείο θα έχει τη μορφή πριμ. Η αξία του θα είναι ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τα χρήματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρχικά μόνο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας της και να επωφεληθούν τις προσφορές της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία