Εξασφαλίζει τα στοιχήματα στο 0-0 η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Για μια ακόμη φορά, η εταιρία στοιχημάτων Interwetten αποφάσισε να επιτρέψει στα μέλη της να στοιχηματίσουν σε έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου με μειωμένο ρίσκο, εξασφαλίζοντας τα στοιχήματά τους, σε περίπτωση που αυτός λήξει με λευκή ισοπαλία. Η προσφορά της Interwetten ισχύει για τον επερχόμενο αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης (στις 3 Απριλίου) και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας του ότι ο αγώνας θα λήξει με 0-0.

Με άλλα λόγια, η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού στον αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα στο 0-0

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. Εφόσον ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0, όσοι παίχτες έχουν προβλέψει λάθος και έχουν χάσει θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα έχει τη μορφή πριμ και θα έχει αξία ίση με αυτή του χαμένου στοιχήματος, έως ένα συγκεκριμένο όριο.

Επιπλέον, το ποσό που θα πιστωθεί στον λογαριασμό κάθε παίχτη θα έχει τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμο για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας του.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της Interwetten και να εξασφαλίσουν τα στοιχήματά τους σε περίπτωση λευκής ισοπαλίας, θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν, μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν την αποζημίωσή τους, στην περίπτωση που χάσουν και ο αγώνας λήξει ισόπαλος με σκορ 0-0.

Την προσφορά αυτή μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία