"Πυρετός Ντέρμπι" στο Μίλαν-Ίντερ από τη Mybet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Mybet συνεχίζει να ανανεώνει τις προσφορές που αφορούν στους λάτρεις του ποδοσφαίρου κάθε εβδομάδα και φροντίζει ώστε να εντοπίσει τα πιο ενδιαφέροντα ντέρμπι, προκειμένου να τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη σε αυτά. Μία από τις προσφορές που ανανεώθηκαν και αυτή την εβδομάδα είναι εκείνη με τον τίτλο "Πυρετός Ντέρμπι", η οποία, εκτός από τα κέρδη που θα προκύψουν από μια σωστή πρόβλεψη, προσφέρει στους παίχτες και μπόνους 10 ευρώ.

 

Τα μέλη της Mybet, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ στον αγώνα της ιταλικής Serie A, ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 21:45. Προκειμένου, όμως, να διεκδικήσουν έστω κι ένα μπόνους, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, στην αγορά του ημίχρονου/τελικού.

 

Έπειτα, μόλις ξεκινήσει ο αγώνας, οι παίχτες δε θα ελπίζουν μόνο για επαλήθευση της πρόβλεψής τους. Χάρη στην προσφορά, για κάθε κόκκινη κάρτα που θα δείχνει ο διαιτητής (ή για κάθε δεύτερη κίτρινη στον ίδιο παίχτη) και για κάθε ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει δύο φορές στον αγώνα θα κερδίζουν κι ένα bonus 10 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κερδίσουν ένα, δύο ή και περισσότερα μπόνους, ανάλογα με το τι θα συμβεί στον αγώνα. Παράλληλα, βέβαια, σημαίνει ότι ενδεχομένως να μην κερδίσουν και κανένα, αν δεν επαληθευθεί τίποτε από τα παραπάνω.

 

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο ημίχρονο/τελικό του Μίλαν-Ίντερ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, ακόμη κι αν η πρόβλεψή τους δεν τους αποφέρει χρήματα. Με λίγα λόγια, αποκτούν κι άλλες ευκαιρίες κέρδους, χάρη στα μπόνους που προσφέρει η Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος, στον συγκεκριμένο αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία