Δύο ενισχυμένες αποδόσεις στο σημερινό πρόγραμμα της Ladbrokes

Παράλληλα με τα σημαντικότερα εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, διεξάγονται αυτές τις ημέρες και τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών. Οι αγώνες των πρωταθλημάτων αυτών, βέβαια, δεν είναι εξίσου δημοφιλείς με αυτούς που φέρνουν αντιμέτωπες κάποιες από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά πολλές φορές παρουσιάζουν αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον – ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από προσφορές που μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη.

 

Δύο τέτοιοι αγώνες (που αρχικά δε φαίνονται να υπόσχονται πολλά, αλλά τελικά μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη) βρίσκονται στην εταιρία στοιχήματος  Ladbrokes, η οποία ενίσχυσε τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία τους. Ο πρώτος από αυτούς τους αγώνες είναι εκείνος ανάμεσα σε Μπέρτον και Ντέρμπι (στο πλαίσιο του αγγλικού Championship) και ο δεύτερος εκείνος ανάμεσα σε Κιλμάρνοκ και Ρέιντζερς (στο πλαίσιο της σκωτσέζικης Premiership). Και στους δύο αγώνες, η Ladbrokes ανακοίνωσε δύο ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Μπέρτον-Ντέρμπι θα δουν μια ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει νίκη της Ντέρμπι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η συγκεκριμένη απόδοση δεν ξεπερνούσε αρχικά το 4.33, αλλά πλέον έχει ενισχυθεί και αγγίζει το 5.00.

 

Αντίστοιχα, μια ενισχυμένη απόδοση θα μπορούν να εκμεταλλευτούν και όσοι στοιχηματίσουν στο Κιλμάρνοκ-Ρέιντζερς. Πρόκειται για την απόδοση που συνοδεύει το σημείο που προβλέπει νίκη της Ρέιντζερς και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η οποία δεν ξεπερνούσε αρχικά το 2.75. Πλέον, όμως, αγγίζει το 3.25, χάρη στην προσφορά της Ladbrokes.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις ισχύουν μόνο για τα παραπάνω σημεία στους δύο αγώνες και θα είναι διαθέσιμες έως και λίγα λεπτά πριν την έναρξή τους. Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Η Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου, με έτος ιδρύσεως το 1886 ενώ διαδικτυακά το 2000.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία