Επιπλέον θέσεις στο Irish Open πληρώνει η Paddy Power

Η  ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power καλύπτει πλήρως ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά του γκολφ και, μάλιστα, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και μία σχετική προσφορά, μειώνοντας το ρίσκο στοιχηματισμού. Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για το Dubai Duty Free Irish Open, το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των λάτρεων του γκολφ.

 

Σύμφωνα με την προσφορά της Paddy Power, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην κατηγορία των μακροπρόθεσμων στοιχημάτων για το Irish Open θα έχουν περισσότερες πιθανότητες νίκης. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, ανακοίνωσαν πως θα πληρώσουν επιπλέον θέσεις στα each way μακροπρόθεσμα στοιχήματα της διοργάνωσης. Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, κέρδη θα εισπράξουν ακόμη και όσοι επιλέξουν έναν παίχτη για την πρωτιά και αυτός τερματίσει στην έβδομη θέση.

 

Τα each way στοιχήματα, άλλωστε, επιτρέπουν στους παίχτες να τοποθετήσουν ένα διπλό στοίχημα και να εισπράξουν κέρδη, ακόμη κι αν ο παίχτης της επιλογής τους τερματίσει στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση. Χάρη στην προσφορά της Paddy Power, όμως, οι θέσεις αυτές γίνονται επτά και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με μικρότερο ρίσκο.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, είναι να στοιχηματίσουν σε έναν από τους συμμετέχοντες του Dubai Duty Free Irish Open, στην κατηγορία των μακροπρόθεσμων στοιχημάτων που ζητούν πρόβλεψη για το νικητή του τουρνουά. Το στοίχημά τους θα πρέπει να είναι each way και, στην περίπτωση που ο παίχτης της επιλογής τους τερματίσει έως και στην έβδομη θέση, θα εισπράξουν κέρδη.

 

Όπως συμβαίνει σε κάθε each way στοίχημα, όμως, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι στοιχηματίσουν σε κάποιον παίχτη που δεν τερματίσει στην πρώτη θέση του τουρνουά θα είναι μειωμένα. Συγκεκριμένα θα είναι ίσα με το 1/5 της αρχικής απόδοσης.

 

Εφτά θέσεις πλήρωσε η Paddy Power και στο τουρνουά The Players Championship που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες.

 

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και καλύπτει αθλήματα και διοργανώσεις από όλο το κόσμο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία