Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη William Hill

Η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης είναι πλούσια σήμερα και οι παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη θα συνδυάσουν σε αρκετές περιπτώσεις τα στοιχήματά τους, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Σε πολλά δελτία, λοιπόν, θα υπάρχουν αγώνες του Ελληνικού Κυπέλλου, δίπλα σε αναμετρήσεις για το Coppa Italia, καθώς και σε αγώνες που θα διεξάγονται την ίδια ώρα στην Πορτογαλία, την Ολλανδία και αλλού.

 

Οι στοιχηματικές επιλογές των παιχτών, λοιπόν, είναι αρκετές σήμερα και η στοιχηματική εταιρία William Hill φροντίζει να ξεκαθαρίσει σε ένα βαθμό το τοπίο, προτείνοντας τρεις αγώνες που υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για τρεις αγώνες, στους οποίους η πρόβλεψη για τους νικητές προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση και υπόσχεται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της William Hill αφορά στους αγώνες ανάμεσα σε Μαριτίμο και Μπελενένσες, σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο και σε Αλκμάο και Καμπούρ. Και, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο ειδικό σημείο που προβλέπει παράλληλα νίκη της Μπελενένσες, του Παναθηναϊκού και της Αλκμάαρ, εντός των 90 λεπτών της κανονικής διάρκειας κάθε αγώνα.

 

Το σημείο αυτό θα είχε κανονικά απόδοση 3.75, αλλά χάρη στην προσφορά της William Hill η απόδοση ενισχύθηκε και πλέον κυμαίνεται στο 4.33. Δεδομένου, μάλιστα, πως οι δύο από τις τρεις ομάδες που συμμετέχουν στην προσφορά αποτελούν τα φαβορί (εξαίρεση αποτελεί η Μπελενένσες), το ρίσκο είναι σχετικά μειωμένο, σε σύγκριση με τα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

 

Κάθε παίχτης που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά της William Hill θα πρέπει να τοποθετήσει τα στοιχήματά του πριν ξεκινήσουν οι τρεις αγώνες. Αν, μάλιστα, κερδίσει, θα λάβει επιπλέον κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιο μπόνους που θα απαιτεί τζιράρισμα της αξίας του.

Η William Hill είναι από τις πιο παλιές αλλά και αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου ενώ εκτός από μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων προσφέρει και πολλά παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,κίνο,λοταρίες και άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία