Ενισχυμένες αποδόσεις στη Ladbrokes

H στοιχηματική εταιρία Ladbrokes καλομαθαίνει κατά καιρούς τα μέλη της, ανακοινώνοντας την ενίσχυση επιλεγμένων αποδόσεων σε αγώνες ποδοσφαίρου, σε καθημερινή σχεδόν βάση. Όπως είναι φυσικό, όσο πιο γεμάτη είναι η αγωνιστική επικαιρότητα τόσο περισσότερες είναι και οι ευκαιρίες που έχουν οι παίχτες να εκμεταλλευτούν μια τέτοια ενισχυμένη απόδοση. Η σημερινή ημέρα, λοιπόν, βρίθει από αγώνες ποδοσφαίρου, σε διάφορες διοργανώσεις της Ευρώπης, αλλά και από ενισχυμένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Ladbrokes.

 

Η ενίσχυση των αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία και αγώνες, μάλιστα, σημαίνει πως οι παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα (όπως θα συνέβαινε, για παράδειγμα, αν διεκδικούσαν ένα bonus ή ένα δωρεάν στοίχημα). Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν τις αποδόσεις και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes ανακοίνωσε σήμερα τέσσερις ενισχυμένες αποδόσεις σε τρεις αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Ο πρώτος από αυτούς διεξάγεται στο πλαίσιο της Bundesliga και φέρνει αντιμέτωπες την Χέρτα με την Γκλάντμπαχ. Η απόδοση βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει νίκη της Χέρτα και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και έχει ενισχυθεί στο 5.50, από το αρχικό 4.50.

 

Ο δεύτερος διεξάγεται στο πλαίσιο του αγγλικού Championship. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Φούλαμ και αφορά στο σημείο που προβλέπει να κερδίσει η Φούλαμ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση ενισχύθηκε στο 4.50 από το 4.00.

 

Ο τρίτος αγώνας, τέλος, είναι αυτός του FA Cup ανάμεσα σε Ίστλι και Σουίντον και περιέχει δύο ενισχυμένες αποδόσεις. Η πρώτη αφορά στο σημείο που προβλέπει να νικήσει η Σουίντον και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (στο 5.50 από το αρχικό 4.50) και η δεύτερη στο σημείο που προβλέπει να κερδίσει η Ίστλι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (στο 6.00 από το αρχικό 5.00).

 

Αυτό που έχει κάνει τη Ladbrokes να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων είναι η ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα αλλά και σε παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία