Ταξίδια, δώρα, εισιτήρια και άλλα

Διαγωνισμός με έπαθλο ταξίδι στο Βερολίνο από την εταιρία στοιχημάτων Interwetten!

Ένας νέος διαγωνισμός που διεξάγει η εταιρία στοιχημάτων Interwetten υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με ένα διαφορετικό και μοναδικό δώρο: ένα ταξίδι στο Βερολίνο, με τους νικητές να κερδίζουν παράλληλα και VIP εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Λειψία!

Αναπροσαρμογή της προσφοράς live στοιχήματος της Goalbet

Πριν μερικές ημέρες, η Goalbet ανακοίνωσε με περηφάνια την ανανέωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του live στοιχήματος που διατηρεί στην στοιχηματική της ιστοσελίδα και διαβεβαίωσε τους παίχτες ότι προσφέρει τον μεγαλύτερο αριθμό αγώνων σε αυτή.

Στο Final Four της Euroleague μέσω της Sportingbet!

Η Sportingbet, εθνικός χορηγός της Euroleague για την Ελλάδα, ξεκίνησε τη διεξαγωγή ενός νέου διαγωνισμού, ο οποίος θα στείλει δύο τυχερούς στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, στις 19-21 Μαΐου! Ο νέος διαγωνισμός δε διεξάγεται στην ιστοσελίδα του στοιχήματος της Sportingbet, αλλά στα γήπεδα του μπάσκετ, κατά τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague.

 

Πέντε ταξίδια στην Αράχοβα χαρίζει η Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet φροντίζει να προσφέρει στα μέλη της άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού, ώστε να διεκδικήσουν και να εξασφαλίσουν άφθονα κέρδη και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά. Αλλά, πέρα από την εξασφάλιση κερδών, υπάρχει και ένας καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος το 2017: ένα ταξίδι σε χειμερινό προορισμό, μακριά από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας. Και η Sportingbet προσφέρει και αυτό στα μέλη της, μέσω του νέου της διαγωνισμού!

 

Δωρεάν εισιτήριο για το Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ από την Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet αποτελεί τον επίσημο εθνικό χορηγό της Euroleague στο μπάσκετ, γεγονός που σημαίνει, μεταξύ άλλων, πως έχει την ευκαιρία να ανακοινώσει αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη της και να μοιράσει στους παίχτες του στοιχήματος ακόμη και δωρεάν εισιτήρια για τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης.

 

Καθημερινές κληρώσεις στα εικονικά αθλήματα της BetFred

Εκτός από το να καλύπτει ένα πλήθος αγώνων σε διαφορετικά αθλήματα (από τα πιο δημοφιλή έως τα πιο εξωτικά), η στοιχηματική εταιρία BetFred διατηρεί και μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στα εικονικά αθλήματα. Εκεί, τα μέλη της μπορούν καθημερινά να στοιχηματίζουν σε δεκάδες εικονικούς αγώνες, σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το τένις, σε μηχανοκίνητους αγώνες, στις ιπποδρομίες και στις κυνοδρομίες. Οι αγώνες μπορεί να είναι εικονικοί, αλλά τα κέρδη που εξασφαλίζουν με τις προβλέψεις τους είναι 100% αληθινά.

 

VIP ταξίδι στη Γαλλία από τη Netbet

Η εταιρία στοιχήματος Netbet διοργανώνει ένα νέο διαγωνισμό για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στους ευρωπαϊκούς αγώνες ποδοσφαίρου και υπόσχεται ένα VIP ταξίδι στη Γαλλία για δύο άτομα, ένα έπαθλο που θα κερδίσει ο παίχτης με τις μεγαλύτερες νικητήριες αποδόσεις!

 

Intertops: Δωρεάν ταξίδι στο Super Bowl του 2016

Μπορεί το φετινό Super Bowl να μη διεξάγεται παρά σε μερικές ημέρες (την 1η Φεβρουαρίου), ωστόσο, η εταιρία στοιχημάτων Intertops έχει ήδη στρέψει τα μάτια της στο επόμενο. Το Super Bowl του 2016, άλλωστε, αποτελεί την 50ή διοργάνωση του θεσμού και αναμένεται να αποτελέσει ένα υπερθέαμα χωρίς προηγούμενο. Ενώ, λοιπόν, τα μέλη της ξεκινούν να στοιχηματίζουν στο φετινό Super Bowl, η Intertops ανακοίνωσε μια προσφορά για το επόμενο.

 

Stoiximan Mission στους αγώνες του Παναθηναϊκού

Η εταιρία στοιχήματος Stoiximan, σε συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός (της οποίας είναι χορηγός), καλεί τους φιλάθλους να συμμετάσχουν στο Stoiximan Mission, στους επόμενους αγώνες της ομάδας μπάσκετ.

Τα στοιχήματα της Paddy Power για το Ryder Cup

Το Ryder Cup, μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του γκολφ παγκοσμίως, διεξάγεται από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στη Σκοτία, φέρνοντας αντιμέτωπες την ομάδα των ΗΠΑ και αυτή της Ευρώπης. Και, όπως είναι φυσικό, οι λάτρεις του γκολφ έχουν ήδη επιλέξει πλευρά, ενώ και οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν ποντάρει τα χρήματά τους στους νικητές. Ωστόσο, η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν έχει μεγάλη απήχηση στους παίχτες του online στοιχήματος, με αποτέλεσμα να μην προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές σε αυτή από τις εταιρίες στοιχημάτων.

Statusbet: Ένας τυχερός στον τελικό του Μουντομπάσκετ

Το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας βρίσκεται σε εξέλιξη και οι καλύτερες ομάδες του κόσμου ανταγωνίζονται για μια θέση στον τελικό. Βέβαια, στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο Palau de Deportes της Μαδρίτης δε θα βρίσκονται μόνο οι δύο ομάδες, αλλά και χιλιάδες φίλαθλοι. Και ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκεται και ένα τυχερό μέλος της εταιρίας στοιχημάτων Statusbet.

 

Οι σημαντικότερες προσφορές** στο Μουντομπάσκετ

Το online στοίχημα δεν αφορά αποκλειστικά σε εκατοντάδες επιλογές, ποικιλία σε αποδόσεις και ευκολία στοιχηματισμού. Ένα μεγάλο κομμάτι του είναι και οι προσφορές**, οι οποίες επιτρέπουν στα μέλη των ιστοσελίδων να διεκδικούν αυξημένα κέρδη ή μπόνους, δωρεάν στοιχήματα, επιστροφές χρημάτων και άλλα έπαθλα. Και, όπως είναι φυσικό, οι προσφορές** αυτές φτάνουν στο απόγειο τους, κατά τη διάρκεια σημαντικών διοργανώσεων, όπως το Μουντομπάσκετ.

 

Στο US Open με την Intertops

H εταιρία στοιχημάτων Intertops έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες μια εξαιρετικά ελκυστική προσφορά για τους φίλους του τένις, καθώς τους επιτρέπει να διεκδικήσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους τελικούς του US Open, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ο διαγωνισμός που θα κρίνει το νικητή, όμως, λήγει σύντομα και οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μέχρι και τις 31 Ιουλίου.

 

Combi World Champ: Διαγωνισμός με έπαθλο ταξίδι στην Cashpoint

Τα ταξίδια αποτελούν ίσως τα πλέον ελκυστικά έπαθλα στους διαγωνισμούς που διοργανώνουν κατά καιρούς οι online εταιρίες στοιχημάτων και χιλιάδες παίχτες κάνουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να ταξιδέψουν δωρεάν σε εξωτικές ή μη τοποθεσίες. Ειδικά την περίοδο πριν το Μουντιάλ, πολλοί παίχτες κέρδισαν σε σχετικούς διαγωνισμούς και ήδη βρίσκονται στη Βραζιλία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, παρακολουθώντας τους αγώνες του Μουντιάλ.

 

Οι προσφορές της Intertops για το NCAA

Η στοιχηματική εταιρία Intertops προχώρησε ένα βήμα περισσότερο από τον ανταγωνισμό και όχι μόνο προσφέρει εκατοντάδες επιλογές σε όσους παίχτες επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο πρωτάθλημα κολεγιακού μπάσκετ των ΗΠΑ (NCAA), το οποίο ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα, αλλά ανακοίνωσε και τέσσερις ασυναγώνιστες προσφορές!

 

Η πρώτη αφορά σε όλα τα μέλη της, νέα ή παλαιότερα, και προσφέρει ένα μπόνους για κάθε κατάθεση που θα πραγματοποιηθεί έως τις 25 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα bonus ύψους 20% και αξίας έως και 100 ευρώ.

Στη Βραζιλία με την Champions Bet

H στοιχηματική εταιρία Champions Bet δίνει την ευκαιρία στα μέλη της να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στη Βραζιλία, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2014, και να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας ενάντια στη Κολομβία.

 

Στο Καρναβάλι του Ρίο, μέσω… CashPoint

Η εταιρία στοιχημάτων Cashpoint διεξάγει έναν χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό, με έπαθλο δύο ταξίδια στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, κατά τη διάρκεια του θρυλικού καρναβαλιού! Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες εγγραφούν στην ιστοσελίδα της Cashpoint έως και τις 31 Ιανουαρίου και όσα μέλη της στοιχηματίσουν στο ίδιο χρονικό διάστημα, θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για δύο ταξίδια των δύο ατόμων.

 

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι από τη MyBet

Ξεκίνησε ήδη ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της εταιρίας στοιχημάτων MyΒet, ο οποίος προσφέρει επιστροφές, μετρητά και μπόνους κάθε Κυριακή του Δεκεμβρίου στα μέλη της. Αναλυτικότερα, τα μέλη της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν χρήματα και bonus στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, στο online καζίνο, στο πόκερ room και στις καταθέσεις τους, ανάλογα με την Κυριακή κατά την οποία συμμετέχουν.

 

Subscribe to Ταξίδια, δώρα, εισιτήρια και άλλα