Νέα προσφορά της Paddy Power για το Μίντλεσμπρο-Χαλ

Η στοιχημαική εταιρία Paddy Power έχει ανακοινώσει μια νέα προσφορά για τα μέλη της, χάρη στην οποία όσοι στοιχηματίζουν στους αγώνες ποδοσφαίρου της Premier League μπορούν να εξασφαλίσουν πρόωρα κέρδη, πριν καν διευθετηθεί ο αγώνας. Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, ισχύει και σήμερα, στον αγώνα ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Χαλ.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, υπόσχεται να πληρώσει ως νικητήρια τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, αν η ομάδα που επέλεξαν οι παίχτες προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά, σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Ακόμη κι αν το αποτέλεσμα ανατραπεί στο τέλος και η εν λόγω ομάδα χάσει ή έρθει ισόπαλη με την αντίπαλό της, τα στοιχήματα θα διευθετηθούν ως κερδισμένα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνον έως την έναρξη του αγώνα. Και προκειμένου να την εκμεταλλευτούν, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, στην αγορά του 1Χ2 του Μίντλεσμπρο-Χαλ. Επιπλέον, δε θα πρέπει να επιλέξουν το σημείο Χ, αλλά νίκη μίας από τις δύο ομάδες.

 

Στην περίπτωση, λοιπόν, που η ομάδα της επιλογής τους προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, οι παίχτες αυτοί θα εξασφαλίσουν τα κέρδη, σαν να κέρδισε κανονικά το στοίχημά τους. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς τους εντός των επόμενων 15 λεπτών και όχι στο τέλος του αγώνα.

 

Από την προσφορά της Paddy Power, τέλος, εξαιρούνται όσα στοιχήματα κλείσουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας live streaming. Όσοι παίχτες τα διατηρήσουν ανοιχτά και κερδίσουν χάρη στην προσφορά, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν κανονικά τα κέρδη τους, με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου bonus. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Η Paddy Power ιδρύθηκε το 1988 και προέκυψε αφού ενώθηκαν τρεις ιρλανδικές στοιχηματικές εταιρίες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία