1.360+ στοιχήματα στο Γαλλία-Γερμανία από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της φάσης των ομίλων του EURO διεξάγεται σήμερα, καθώς Γαλλία και Γερμανία έρχονται αντιμέτωπες, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο-φωτιά. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ιδανικός και για στοιχηματισμό, καθώς οι εταιρίες στοιχημάτων αναμένεται να προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για κέρδη.

Για αυτό το λόγο, η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet έχει ξεπεράσει για μια ακόμα φορά τον εαυτό της, προσφέροντας περισσότερα από 1.360 στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία! Τα μέλη της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες αγορές και να στοιχηματίσουν σε έναν από τους πιο αμφίρροπους αγώνες της πρώτης φάσης του EURO.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στο Γαλλία-Γερμανία

Η Goalbet έχει ανακοινώσει περισσότερα από 1.360 στοιχήματα στον αποψινό αγώνα του EURO και τα μέλη της μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα σε δεκάδες αγορές και εκατοντάδες σημεία, που καλύπτουν κάθε πτυχή του αγώνα. Όλα τα στοιχήματα της Goalbet θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα και έπειτα θα αντικατασταθούν από τα αντίστοιχα του live στοιχήματος.

Μέχρι τότε, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε συνηθισμένες ή μη αγορές. Ειδικά στην πρώτη περίπτωση, οι επιλογές είναι πολλές και αποτελούνται από αγορές όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, το GG/NG, το ημίχρονο/τελικό, το ακριβές σκορ, η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα και οι σκόρερ. Οι παραπάνω αγορές, όμως, κάνουν ουσιαστικά μόνο την αρχή στις επιλογές που διατίθενται στην Goalbet.

Άλλωστε, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν μια από τις αγορές των ημιχρόνων και να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα, στον αριθμό των γκολ και σε άλλες πτυχές του πρώτου ή του δεύτερου ημιχρόνου. Επίσης, μπορούν να στοιχηματίσουν και στο ασιατικό χάντικαπ, αλλά και σε μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα. Τέλος, μπορούν να επιλέξουν και πιο ιδιαίτερα στοιχήματα, όπως η μέθοδος επίτευξης του πρώτου γκολ του αγώνα, το να σκοράρει η να χάσει μια ομάδα ένα πέναλτι, στο να σημειωθεί αυτογκόλ ή στο να βρεθεί μια ομάδα πίσω στο σκορ και τελικά να κερδίσει.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία