Αυξημένες αποδόσεις στα προκριματικά του EURO από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι ευκαιρίες στοιχηματισμού που έχουν στη διάθεσή τους και σήμερα τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet είναι πολλές και οι περισσότερες από αυτές οφείλονται στους προκριματικούς αγώνες του EURO 2020, που συνεχίζουν να φέρνουν αντιμέτωπες τις εθνικές ομάδες της Ευρώπης σε κορυφαίες αναμετρήσεις. Σήμερα, μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Novibet ανακοίνωσαν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις σε συγκεκριμένα σημεία επιλεγμένων αγώνων, υποσχόμενοι αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τις αντίστοιχες προσφορές**.

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε μια σειρά αυξημένων αποδόσεων, χάρη σε δύο διαφορετικές προσφορές**. Η πρώτη είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα στο 1Χ2 του Πορτογαλία-Σερβία, και η δεύτερη είναι αυτή των ενισχυμένων αποδόσεων, σε συνδυαστικά στοιχήματα άλλων σημερινών αγώνων.

 

Πορτογαλία-Σερβία με 0% γκανιότα*

Η πρώτη προσφορά** ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Πορτογαλία και Σερβία. Η απουσία της γκανιότας* έχει αυξήσει τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία και οι παίχτες που θα καλύψουν στο έπακρο τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά**: 1.65 για νίκη της Πορτογαλίας, 4.65 για ισοπαλία και 6.70 για νίκη της Σερβίας. Και οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις και να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να στοιχηματίσουν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Συνδυαστικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων

Παράλληλα, η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet έχει ανακοινώσει δύο συνδυαστικά στοιχήματα που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις. Το πρώτο από αυτό συνδυάζει τέσσερις προβλέψεις και συγκεκριμένα ότι Αγγλία, Ουκρανία, Γαλλία και Αλβανία θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους. Η ενισχυμένη απόδοση σε αυτό το στοίχημα αγγίζει το 3.55. Το δεύτερο, από την άλλη, αφορά στον αγώνα του Μαυροβουνίου με την Αγγλία και προβλέπει ότι η φιλοξενούμενη θα νικήσει και πως ο Χάρρυ Κέιν θα σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση έχει φτάσει στο 3.00.

Και οι δύο προσφορές** της Novibet, τέλος, υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών σε εκείνους τους παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις και θα δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία