Ευκαιρίες για κέρδη στη Eurovision προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision βρίσκεται στην τελική ευθεία, αφού απόψε διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός, ανοίγοντας το δρόμο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Οι παίχτες του στοιχήματος έχουν ακόμα χρονικά περιθώρια, προκειμένου να στοιχηματίσουν στους ημιτελικούς ή στον τελικό και οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες για κέρδη, μέσω των στοιχηματικών επιλογών που έχουν ανακοινώσει.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop προσφέρει μια ικανοποιητική ποικιλία στοιχημάτων για τον αποψινό ημιτελικό, τον ημιτελικό της Πέμπτης, αλλά και τον τελικό του Σαββάτου. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες του στοιχήματος είναι να επιλέξουν τις χώρες που πιστεύουν ότι θα προκριθούν ή θα κερδίσουν τον διαγωνισμό.

 

Οι επιλογές στοιχηματισμού της Betshop στη Eurovision

Οι παίχτες που θα επισκεφτούν την κατηγορία στοιχημάτων στη Eurovision που έχει δημιουργήσει η Betshop θα συναντήσουν αρκετές επιλογές, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: το νικητή του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού και το νικητή του τελικού.

Ο πρώτος ημιτελικός διεξάγεται απόψε και οι παίχτες καλούνται να στοιχηματίσουν στη χώρα που θεωρούν ότι θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία. Το αδιαφιλονίκητο φαβορί σε αυτή την περίπτωση είναι η Μάλτα, με απόδοση μόλις 1.60, ενώ ακολουθεί η Κύπρος με απόδοση 3.90. Αντίστοιχο καθήκον θα έχουν οι παίχτες και για τον ημιτελικό της Πέμπτης, με τρεις χώρες να αποτελούν τα φαβορί: τη Βουλγαρία, την Ισλανδία και την Ελβετία, με την πρώτη να έχει απόδοση 2.95 και τις δύο επόμενες 3.00. Στον δεύτερο ημιτελικό αγωνίζεται και η Ελλάδα, με απόδοση 13.00.

Όσο για τον τελικό του Σαββάτου, φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Ιταλία, με απόδοση 3.40. Ακολουθούν η Γαλλία και η Μάλτα, με απόδοση 4.25 και 7.00 αντίστοιχα, ενώ οι πιθανότητες για νίκη της Ελλάδας είναι μάλλον ελάχιστες, καθώς η απόδοσή της αγγίζει το 51.00.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία