700+ στοιχήματα στο Ολυμπιακός-Τότεναμ ανακοινώνει η εταιρία στοιχήματος Meridianbet

Ο Ολυμπιακός θα κάνει απόψε το φετινό ντεμπούτο του στους ομίλους του Champions League, αντιμετωπίζοντας την Τότεναμ, σε έναν αγώνα που δικαιολογημένα έχει τραβήξει πάνω του το έντονο ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος. Ειδικά όσοι διατηρούν λογαριασμό στην Meridianbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές και να διεκδικήσουν κέρδη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Άλλωστε, η Meridianbet, γνωστή για τον μεγάλο αριθμό στοιχημάτων που ανακοινώνει σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε περισσότερα από 700 στοιχήματα για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακούς, προσφέροντας αντίστοιχες ευκαιρίες για τη διεκδίκηση κερδών.

 

Τα στοιχήματα της Meridianbet για τον αγώνα του Ολυμπιακού

Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχήματος Meridianbet και θέλουν να στοιχηματίσουν στην αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ έχουν αρκετές ευκαιρίες στη διάθεσή τους, όποια κι αν είναι τα γούστα τους σε στοιχηματικές αγορές. Άλλωστε, έχουν στη διάθεσή τους κάποιες κλασικές αγορές, κάποιες πιο ασυνήθιστες, αλλά και μια σειρά συνδυαστικών στοιχημάτων.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε πιο κλασικές αγορές, όπως το τελικό αποτέλεσμα, το over/under, το χάντικαπ και το ημίχρονο/τελικό. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στη διπλή ευκαιρία, στα γκολ του ημιχρόνου, στο πρώτο γκολ, στο αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου, στην περίοδο του πρώτου γκολ, στο ισοπαλία όχι στοίχημα, στα μονά/ζυγά και στο ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ.

Τέλος, τα μέλη της Meridianbet έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από διπλά στοιχήματα, τα οποία συνδυάζουν προβλέψεις σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα. Έτσι, μπορούν να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα και στο GG/NG και σε μια σειρά από άλλες προβλέψεις, που συνοδεύονται μεν από αυξημένο ρίσκο, αλλά υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, όπως και όλα όσα έχει ανακοινώσει η Meridianbet για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού, συνοδεύονται από τις αντίστοιχες αποδόσεις, ενώ παράλληλα θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα. Έπειτα, θα αντικατασταθούν από νέα, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία