Νέα ειδικά στοιχήματα για το EURO 2016 καθημερινά από τη Betsafe

Η στοιχηματική εταιρία Betsafe μετρά αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη του EURO 2016, αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, έως ότου ξεκινήσει η κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Αντίθετα, ανακοινώνει καθημερινά κάποια ειδικά στοιχήματα, για όσους ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν κάποιες μακροχρόνιες προβλέψεις σε διάφορες πτυχές της διοργάνωσης, μέχρι αυτή να ξεκινήσει.

 

Κάθε ημέρα, λοιπόν, έως την έναρξη του EURO 2016, τα μέλη της Betsafe θα βλέπουν κάποια νέα ειδικά στοιχήματα, τα οποία μπορεί να αφορούν από την ομάδα που θα κατακτήσει φέτος το τρόπαιο έως το πόσα γκολ ή πόσες κάρτες θα αποκομίσουν συγκεκριμένοι παίχτες.

 

Για παράδειγμα, κάποια από τα ειδικά στοιχήματα της Betsafe για το EURO 2016 έχουν ως εξής: Να σκοράρει δύο ή περισσότερα γκολ ο Ράκιτιτς και να φτάσει η Κροατία έως τους ημιτελικούς. Να σκοράρουν οι Λουκάκου και Ντε Μπρούιν τρία ή περισσότερα γκολ, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Nα αναδειχθεί ο Ρονάλντο μέλος της κορυφαίας ομάδας της διοργάνωσης και να φτάσει η Πορτογαλία στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες είναι αρκετές και κάθε ημέρα θα προστίθενται ακόμη περισσότερες.

 

Μέχρι, λοιπόν, να ξεκινήσει το EURO 2016 και οι καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης να βρεθούν αντιμέτωπες, τα μέλη της Betsafe έχουν αρκετές επιλογές για τις προβλέψεις τους, ώστε να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

 

H Betsafe λειτουργεί με έδρα την Μάλτα και βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων λόγω της τεράστιας ποικιλίας που διαθέτει σε στοιχήματα και σε παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betsafe και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία