Ενισχυμένες αποδόσεις στο Nations League για τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet

Κάθε παίχτης του στοιχήματος που σκοπεύει να διεκδικήσει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, τοποθετώντας προβλέψεις στους αγώνες του Nations League του επόμενου τριημέρου, έχει ήδη εξετάσει τις επιλογές του και ετοιμάζεται να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα στα σημεία που ο ίδιος πιστεύει ότι έχουν μεγαλύτερη αξία. Ωστόσο, η εταιρία στοιχήματος Novibet αποφάσισε να ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα, ανακοινώνοντας μια σειρά από νέα στοιχήματα, τα οποία συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Τα στοιχήματα αυτά της Novibet είναι τρία και καθένα αφορά στους αγώνες μίας εκ των επόμενων ημερών (Παρασκευή έως Κυριακή). Καθένα από αυτά αποτελείται από μια συγκεκριμένη πρόβλεψη, η οποία μπορεί να αφορά σε έναν ή περισσότερους αγώνες του Nations League, και συνοδεύεται από μια ενισχυμένη απόδοση που υπόσχεται περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα κέρδη που υπόσχονται οι ενισχυμένες αποδόσεις, τα μέλη της Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Και, εφόσον οι προβλέψεις τους επαληθευθούν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Το πρώτο από αυτά τα στοιχήματα αφορά στους αγώνες του Nations League της Παρασκευής. Συγκεκριμένα προβλέπει ότι Ολλανδία, Ουαλία και Σλοβενία θα έρθουν ισόπαλες με τους αντιπάλους τους (Γαλλία, Δανία και Νορβηγία αντίστοιχα). Το συγκεκριμένο στοίχημα συνοδεύεται από απόδοση 34.30!

Το δεύτερο στοίχημα αφορά στους αγώνες του Σαββάτου και προβλέπει ότι Ιταλία, Αλβανία και Τουρκία θα πετύχουν over 2,5 γκολ στους αγώνες τους (με Πορτογαλία, Σκωτία και Σουηδία αντίστοιχα). Η ενισχυμένη απόδοση σε αυτή την περίπτωση αγγίζει το 14.50.

Το τρίτο στοίχημα, τέλος, αφορά στον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα σε Αγγλία και Κροατία. Το συγκεκριμένο προβλέπει ότι ο Χάρι Κέιν θα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 2.01.

Να μην ξεχνάμε πως για σήμερα η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας επέλεξε τον αγώνα Ολλανδία-Γαλλία για τον προσφέρει με 0% γκανιότα* στα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία