Αυξημένες αποδόσεις στο Europa League από την εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι σημερινοί κορυφαίοι αγώνες του Europa League συνοδεύονται και από εξίσου κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Novibet, ενώ οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει και να αυξήσουν μια σειρά αποδόσεων, προκειμένου να προσφέρουν αυξημένα κέρδη στους νικητές που θα συμμετάσχουν στις σημερινές προσφορές**. Η Novibet έχει ανακοινώσει συνολικά πέντε αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία των σημερινών αγώνων του Europa League και τα μέλη της μπορούν να διεκδικήσουν εύκολα περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Μπενφίκα και δύο ενισχυμένες αποδόσεις σε συνδυαστικά στοιχήματα που αφορούν στους υπόλοιπους αγώνες του σημερινού προγράμματος.

 

Γαλατασαράι-Μπενφίκα με 0% γκανιότα*

Η πρώτη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα μέλη της στο 1Χ2 του Γαλατασαράι-Μπενφίκα. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα σημεία του 1Χ2, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς** βρίσκονται στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.78 για νίκη της Γαλατασαράι, 3.35 για ισοπαλία και 2.90 για νίκη της Μπενφίκα.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις σε συνδυαστικά στοιχήματα

Εκτός από την παραπάνω προσφορά**, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε άλλη μία για τους σημερινούς αγώνες του Europa League. Η συγκεκριμένη αποτελείται από δύο συνδυαστικά στοιχήματα, τα οποία συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις. Συγκεκριμένα, το πρώτο στοίχημα αφορά στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου και προβλέπει ότι θα σκοράρει ο Μ.Α. Γκερέρο και θα νικήσει ο Ολυμπιακός. Η ενισχυμένη απόδοση στο εν λόγω στοίχημα είναι 6.10. Το δεύτερο, από την άλλη, προβλέπει ότι Άρσεναλ, Τσέλσι και Σέλτικ θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 7.35.

Όλες οι παραπάνω αυξημένες αποδόσεις θα είναι διαθέσιμες έως την έναρξη των αγώνων που αφορούν και υπόσχονται αυξημένα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο σε όσους τις εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία